Христина 🌺

Пусті баночки січня…

Пусті баночки січня…

Цього місяця, порівняно з минулим, в мене набагато менше баночок для викидання.

Дещо купила недавно, а дечим користуюся ще з весни...

✅ маска для лиця з бруду Мертвого моря Yeouth. Це дійсно класна маска, яка робить все те, що має робити. Я її купляла ~700 грн. Вона в мене ще з квітня, при тому, що я її використовувала 2 рази/тиждень. Вона дуже економна і тут малий розхід. Вона має кремову текстуру, її набагато легше змивати, ніж звичайну глину. Шкіра реагувала добре, побічних реакцій не було. Мені сподобалась. Але найближчим часом її купувати не буду...бо вона в мене > 9 місяців, в просто хочеться чогось нового.

✅ Гель для інтимної гігієни Farmona Herbal care. Я не знаю, яка це пляшка в мене по рахунку. Є інші види. Тут повністю натуральний склад, запаху практично не має. Свої функції теж виконує добре. Періодично купую знову.

✅ Ензимна пудра Isntree. Мені вона сподобалась дуже. Тут дуже ніжне очищення, нема жорстких скрабуючих частинок, але при цьому вона дуже класно очищає шкіру. Періодично її купую. Дуже зручно, що вона продається в таких стіках- для подорожі ідеально.

Пусті баночки січня…
Пусті баночки січня…
Пусті баночки січня…

❌ Сироватка Mayur активатор еластину. Насправді нічого проти цієї сироватки не маю, вона мені сподобалась добре підійшла. Але...тут шалений розхід. Мені її ледве на місяць вистачило. При тому, що інших сироваток~ на 2,5 місяці вистачає. Вона дуже класно зволожує, я це дійсно бачила. Але більше нічого. Тут тільки зволоження і все. А я б хотіла ще трішки якихось доглядових функцій. Якщо порахувати той шалений розхід і ціну і порівняти з іншими моїми сироватками, то тут вона програє.

Але, враховуючи те, що я її отримала в подарунок, то це, однозначно, класний варіант.

❌ Крем для рук Garnier. Це, в принципі, хороший крем. І дизайн гарний, і тюбик з турботою про екологію. Склад нормальний. І водорезистентний ( залишається навіть після миття рук). Але після Weleda, я зрозуміла чого мені тут не вистачало: зволоження. Він дуже липкий, робить плівку на руках. І шкіра липка навіть ще зранку (я одного разу довго думала, чого в мене зранку руки такі липкі...крем взагалі не ввібрався в шкіру). Тому я віддаю перевагу Weledi...нехай дорожче, але дієвіше.