Yuriivna 🌸

Догляд за волоссям з олією від La'dor

Догляд за волоссям з олією від La'dor
Догляд за волоссям з олією від La'dor

Ця олійка у моїх явних фаворитах у догляді за волоссям.На фото саме мініатюра цього засобу,є ще більший об'єм,який йде у скляній баночці.
Я вже часто хвалила цю олійку у інших дописах,але мої руки тільки зараз дійшли написати про один з улюблених засобів від цієї фірми,звісно в них є ще цікавинки.
Наприклад,я писала про маску-пілінг для шкіри голови з чайним деревом,яка освіжає,залишає після себе м'ятний холодок та подовжує чистоту шкіри голови,особливо це актуально для тих,хто має жирний тип шкіри 🙋‍♀️Допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/21456/
Повернемось до олійки

Скільки себе пам'ятаю,стільки і купую мініатюру даного засобу.По-перше її вистачає на дуже довго і по гаманцю не так дорого виходить.По-друге якщо впаде,то скоріше всього не розіб'ється,на відміну від великого об'єму у скляній пляшці,але це вже особисто діло моєї обережності😃

Особисто мені не вистачає піпетки або силіконової заглушки,або як ще назвати,загалом має бути щось,щоб засіб мав дозованість.Я вже звикла,тому не різко перевертаю пляшечку,щоб уникнути надмірної кількості олійки.

З цією олійкою у моєму випадку цього так і не сталося,з нею важко переборщити.По результату після нанесення це буде розсипчасте та гладке волосся,особливо актуально для "пухнастиків"таких як я☺️

Аромат залишається на волоссі деякий час,мені наприклад таке до вподоби.

Олійка має виражений парфумований приємний аромат,присутня деяка терпкість горіхів та солодкість квітів.

Мені подобається що ця олійка хоч і має деяку жирність,яка притаманна усім олійкам для волосся,але в La'dor це не занадто,за рахунок цього і складно переборщити.Засіб має прозорий колір та в міру рідку текстуру,яка повільно розтікається по руці.

Я завжди наношу олії для волосся за однією та тією ж схемою.Спочатку виливаю потрібну кількість на долоню,потім розтираю між долонями олійку,як би її трохи розігріваючи та наношу на волосся.Якщо все ж таки треба висушити волосся феном,бо треба бігти по справам або інша причина,то наношу олійку вже після застосовування фену,а не до цього.
Результат для мене чудовий,тому що після засобу волосся гладке,має приємні нотки аромату,блискуче та доглянуте.
Рекомендую спочатку все ж таки придбати мініатюру,можливо не сподобається аромат,бо цей критерій доволі індивідуальний,або інша причина.
Проте,я думаю що ця олійка залишить лише приємне та тепле враження,бо вона однозначно чудова👏

У складі є чимало різних олій.

- Олія Авокадо

- Олія Моринги -(жирна олія з насіння африканського дерева моринги олійної)

- Олія Макадамії (масло отримують з плодів австралійського горіха)

- Олія Цубаки (олія японської камелії)

- Олія Аргани

- Олія Марули(африканське дерево)