Sofiia Ts

Догляд за волоссям Barex Italiana для об`єму

Догляд за волоссям Barex Italiana для об`єму
Догляд за волоссям Barex Italiana для об`єму

Всім привіт! Нарешті можу підсумувати результат використання догляду цього бренду.

Волосся в мене не фарбоване, пряме, тонке, але густе, схильне до жирності, мию раз на 2 дні. Обирала на підставі м`яких сульфатів, аромату, об`єму банок.

Шампунь зроблений в Італії, легкого цитрусового приємного аромату, без жорстких ПАР, зручна упаковка, гарно піниться. Вистачило на 4 місяці, ще лишилось на два тижні. Має досить рідку текстуру, і через через це не дуже економний.

По складу непоганий, має коко-сульфати, які будуть очищати делікатно, не містить силікони (тому не буде обтяжувати), є пантенол та касторова і обліпихова олія, які будуть насичувати волосину та захищати від зовнішніх чинників.

Вказано функцію обʼєму, але ефекту не замітила (але по факту на моє волосся цього важко добитись). Очищення шкіри голови хороше, легке, на зиму якраз те, що потрібно, але може викликати надмірну сухість довжини, тому обов'язково використовувати з кондиціонером + незмивний догляд.

Моя оцінка 7/10.

Кондиціонер має такий же цитрусовий аромат та зручну тубу. Але текстура надзвичайна рідка, навіть якщо наносити на віджате попередньо рушником, то він ніби розбавлений водою. Закінчився він в мене за 3,5 місяці, і це я ще розтягувала)

По складу заслабкий для захисту волосини. Містить два силікони, обліпихову олію у комплексі з емульгаторами та емолентами. Його можна рекомендувати для дуже прямого волосся, яке дуже легко обтяжити, і для волосся, яке не потребує надзвичайного зволоження, бо цей кондиціонер не зможе утримувати його.

На жаль, мені був заслабкий, оцінка 4/10.

Догляд за волоссям Barex Italiana для об`єму