ksnklb

Лагідне очищення з MyIDi

Лагідне очищення з MyIDi
Лагідне очищення з MyIDi

От і я дійшла до ензимної пудри. Не знаю, чого я очікувала від неї, бо стільки розмов про чудотворні ензимні пудри я чула. Скажу, що вона чудово, ніжно та лагідно виконує свої функції, чутлива шкіра оцінить таке додаткове очищення.

Лагідне очищення з MyIDi

Пляшечка 40ml з пудрою приїхала у коробці, усе у кольорах, дизайні бренду: зелена основа, золотисті акценти, ну справді дуже гарно. Потрібна інформація зазначена на пляшечці, що зручно.
Сама пляшка виконана з напівпрозорого матового пластику, та гарний дизайн додає їй плюсів. Кришка диск-топ, у мене вона нормально до кінця не хоче закриватись, бо очевидно, туди забивається пудра.

Пудра біла, легка, з першого погляду однорідна. Та всередині є невеликі частинки, які додають додаткового очищення, як скрабуючі, при цьому не дряпають, але відчуваються при нанесенні пудри.
Аромат є, але не дуже яскравий, не заважає.

Пудра розводиться звичайно, кілька крапель води і вона вже у консистенції легкого мусу, який можна наносити на обличчя. Не скажу, що я завжди вгадую, скільки потрібно набрати цієї пудри, та з часом можна зрозуміти свою грамовку.
Наношу на обличчя, трішки масажую, якраз тоді відчуваються абразивні частинки. І залишаю на 4-5хв., це максимум скільки можна тримати. І за цей час я ніколи не мала проблем у вигляді подразнення, сильної сухості, алергічних реакцій. Цю пудру спокійно можна залишити на цей час.
За цей час вона трішки висихає на шкірі та стає матовою, майже невидимою. Можна побачити лише білі лінії.
Усе це змиваю великою кількістю води.
Якщо до 10хв. нічого не нанести на обличчя, то шкіра буде трохи стягнута. Тому краще одразу нанести свій догляд на насолоджуватись чудовим станом шкіри.

Після цієї пудри тон обличчя рівний, світлий, а на дотик шкіра дуже ніжна, приємна, відчутно очищена. Звісно, прищі вона не прибере, та чорні цятки не помітні, а сальні нитки світліші.
І ніякого лущення, розширених пор немає.
Виробник рекомендує використовувати цю пудру 2 рази у тиждень. Після перших використань, зрозуміло що шкіра одразу буде очищена, та потім трішки забруднюватись, це нормально, бо у цій справі потрібна регулярність. Вже після місяця регулярного використання я можу сказати, що ензимна пудра ретельно та лагідно очищає шкіру обличчя, не пересушуючи її. Звісно, сальні нитки та чорні цятки ніхто не дістане зі шкіри, та з регулярним використанням цього засобу, вони світліші, а пори менші навіть без нанесеного догляду і сама шкіра виглядає здоровіше.

І так, для здорового вигляду шкіри потрібен комплексний підхід, та хороше, а ще краще – делікатне очищення, також важливе. Ензимна пудра якраз може його забезпечити 😉

Аналіз складу є на сайті, склад дуже навіть хороший:
Спочатку йде Кокоїл ізетіонат натрію, який є очищаючим агентом, одразу після нього ми маємо Рисовий крохмаль, який виконує абсорбуючу функцію. У нас тут є і Коензим, який є потужним антиоксидантом, далі маємо Целюлозу, яка є емульгатором і може поглинати шкірне сало. Магнієва сіль аскорбінової кислоти є хорошим антиоксидантом, здатними висвітлювати шкіру, а Папаїн сприяє очищенню сальних залоз, каталізує гідроліз білків, пептидів, амідів, ефірів та тіоефірів. Ферменти ліпази сприяють оновленню клітин, очищенню, Субтилізин є ексфоліантом, який до-речі, може розщеплювати пептиди, що виробляються у волосяних фолікулах, які є будівельним матеріалом для утворення кератину, основного білкового компонента волосся, і відповідно волосся на обличчі може бути слабшим.
Аргінін –амінокислота, яка підтримує синтез колагену, підвищуючи еластичність і пружність шкіри. Мед зволожує, пом'якшує і живить шкіру, стимулює водно-сольовий і жировий обмін в епідермальних клітинах, має регенеруючу та очищувальну дію, полегшуючи видалення ороговілих клітин. Maltodextrin є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю, є згусником та абсорбентом.