SomovaFM

Mascara Perfect від Hedonic

Mascara Perfect від Hedonic
Mascara Perfect від Hedonic
Mascara Perfect від Hedonic

Познайомимось блище з продукцією від Українського beauty-бренду. Нагадаю, що в основу продукції лягає веганська формула та бренд має статус cruelty-free 🐇

Естетичне пакування бренду у всьому: від картонної коробочки матового фіоелетового кольору з вирізаним написом бренду, до матової кобвочки самої туші з мінімалістичним білим написом. Саме задоволення тримати її в руках.

Довга силіконова щіточка з тоненькими вусиками, дуже еластична та м'яка. На ній не залишається зайвої туші, тому на війки вона лягає дуже гарно, розділяючи кожну. Хоча в мене глибоко пасаджені очі, а самій війки коротенкі, при нанесенні може трохи зачіпати повіки та вимазувати їх, таке прибираю ватною палочкою.

Колір туші Dark Brown, перша не чорна туш в моїй косметичці. На самій щіточці дуже гарно видно її колір, проте на війках вона виглядає більш природньо.

Туш наношу в 2-3 слої, вона гарно подовжує війки, додає об'єму та ще більшого вигіну.

Туш не обтяжує, взагалі не відчутна, та не осипається впродовж дня. Легко змивається теплою водою або міцелярною пінкою, не залишаючи після себе розводи на обличчі.

Саме задоволення користуватися такими якісними Українськими продуктами.