Свідома клієнтка

№711 Гелевий олівець для губ Parisa Cosmetics Stay Nude Lip Pencil

№711 Гелевий олівець для губ Parisa Cosmetics Stay Nude Lip Pencil

Олівець для губ Parisa Cosmetics Stay Nude Lip Pencil я придбала, тому що мені не вистачало декілька десятків гривень до суми мінімального замовлення. За палітрою, представленою на MAKEUP, я обрала для себе олівець у відтінку 711, мені здавалось, що це буде стриманий нюд по типу пильної троянди. Коли я нанесла олівець на губи, моєю реакцію було: "Що це за люмінісцентний рожевий я викупила?" Однак, за декілька хвилин він всівся і став просто чисто рожевим. Це був зовсім не такий колір, який я очікувала, я б сказала, що такий рожевий колір в мене асоціюється з палкими брюнетками і я б точно не купила його в магазині, якби побачила тестер наживо. Я нанесла олівець безпосередньо на губи і побачила те, що не бачила зі своїм звичайним олівцем для губ від Lamel: якісь лущення, кірочки, до того ж олівець не профарбував борозди на губах. На наступний день я спробувала його для денного макіяжу, попередньо зволоживши губи бальзамом і це була інша справа, олівець гарно зафарбував все і надав мені свіжого вигляду. Губи стали найбільш помітною частиною мого обличчя, затьмаривши дрібні недоліки. Мені сподобався цей ефект.

Олівець доволі стійкий, як з бальзамом, так і без він гарно переживає каву і частково з'ївся лише на етапі жирної їжі (добре було філе оселедця). Мені більше сподобалось як він з'їдається, коли олівець нанесений на бальзам, більш рівномірно. Контур лишився акуратним та неушкодженим. Після повторного нанесення покриття було все ж не настільки красивим як спершу, якщо придиратись.

Олівець для губ Parisa не сушить губи і достатньо комфортно відчувається. Пахне слабко, слабкіше ніж Lamel. Він мені сподобався як і ефект омолодження від цього несподіваного для мене відтінку. Все життя я фарбувала губи в приглушені нюдові кольори і рада спробувати щось нове. За кольором, наскільки я можу судити по фото, відтінок 711 ідентичний олівцю Eveline Cosmetics Max Intense Colour у відтінку 23 Rose Nude (огляд від Anna_feerie https://club.makeup.com.ua/post/23400/) та олівцю LAMEL Lip Lipliner у відтінку 416 (відгук від Strange Love https://club.makeup.com.ua/post/28587/)

Олівець має чорний корпус та легко заточується точилкою, він м'який. На ковпачку зазначено, що олівець можна використовувати 24 місяці після відкриття, а на самому корпусі, що 36. Ніде я не знайшла його склад, навіть ніяких потаємних наклейок. Кольоровий кінчик олівця збігається за кольором з палітрою від MAKEUP, а колір самого олівця ні. Коли я намагалась сфотографувати свотч, він виглядав цегляним, що на руці, що на губах, олівець же рожевий і б я сказала, що це верхня межа яскравості, яка підходить для моєї зовнішності кольоротипу М'яке Літо.

Фото свотчів, які судячи по тому олівцю, що я маю, відповідають дійсності додам у перший коментар до цього допису. Всього у палітрі 22 відтінки, серед яких є дуже неординарні.

Дякую, що прочитали 💋

Щиро сподіваюсь, що цей олівець зацікавить експертів з макіяжу губ нашої спільноти.

P.S. Як виявилось завдяки wowmom, бренд Parisa був українським, а став російськім, тому до покупки не раджу.