Туш для вій Perricone MD No Mascara Mascara
Чи варта вона своїх коштів?!
Привіт красуні!
Сьогодні ділюся своїми вражаннями від спонтанної покупки - туші для вій від Perricone MD. Її купити, мене вмовила подруга, вона прям фанат цього бренду ( + я взяла ще рум'яна, крем та очисник для обличчя, ну то вже потім розповім свої враження ).
Туш представлена в гарному, сучасному флаконі, сталевого кольору. Люблю мінімалистичний дізайн.
Має дуже зручну силиконову двосторонню щіточку. Завдяки їй, туш легко розподіляється по всій довжині вій, надаючи їм ефектний вигин.
Дуже пігментована, колір гарний та яскравий, миттєво підкреслює очі.
Склад
Water, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, PVP, C18-36 Acid Triglyceride, Cetyl Palmitate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Nylon-12, Stearic Acid, VP / Eicosene Copolymer , Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Steareth-20, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mica (CI 77019), Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Synthetic Fluorphlogopite, Potassium Sorbate, Dimethiconol, Hexylene Glycol, Titanium Dioxide (CI 778891), Urtica Dioica (Nettle) Extract, Myristoyl Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1, Biotin, Tocotrienols
В її формулі використовуються потужні властивості нейропептидів і біотину, які стимулюють відновлення і регенерацію, допомагаючи зробити вії густішими і здоровими.
Круто, що туш не тільки фарбує, але і доглядає за віями, за це бренду респект❤️.
Туш гарно лягає на вії, дійсно їх подовжує та надає вігину, не склеює вії. Доволі швидко застигає. Я наношу два шари.
Тривалисть в неї середня. Через годин 5-6 , вона починає осипатися, не критично, але є таке.
Легко змивається міцелярною водою.
Чесно кажучи в захваті, я від неї не була, тому вона переїхала до подруги, яка дуже цьому зраділа.
Чи повторю я знов?! Ні, за такі кошти, я оберу щось інше, тим паче в мене є свої фаворити!
А от доглядові засоби Perricone MD, мене потішили, згодом поділюся своїми враженнями.
А які у Вас стосунки з цим брендом?
Дякую за увагу🖤
Коментарі (0)