Trussardi Le Vie Di Milano Collection
Бутикова лінійка від бюджетного люксу🤔
У 2020 році бренд Trussardi представив свою бутикову лінійку, яка на сьогоднішній день налічує 15 ароматів.
Я вже давно знайома з парфумами цього бренду класичної лінійки.
І зазвичай ця марка відома поєднанням універсальності та низьких цін у своїх ароматах.
Бутикові ж лінійки, які зазвичай роблять люксові бренди, відрізняються вищими цінами, більшими обʼємами флаконів та цікавішим звучанням.
Я на початку цього року придбала собі 5 пробників, відштовхувалась від пірамід, і готова розказати свої враження😉
Почнемо з характеристик, які обʼєднують всі представлені аромати:
- Стійкість парфумів мене не задовільнила (наношу на шкіру)🥲 Одного пробника мені вистачало на 1 день: наносила зранку, в обід оновлювала, ввечері теж було бажання додати ще і ще, але до того часу рідини вже не залишалось😅 Тому їх я можу віднести до категорії "поливашок".
- На одязі аромати сиділи краще, тому можу припустити, що шлейф був, хоча я від себе їх сильно не відчувала вже за кілька годин...
- Аромати видозмінюються у розкритті, за цим цікаво спостерігати, та все ж є пару "плоских" ароматів.
District Of Nolo
Побачивши цей аромат в огляді у Дарини з мейкап клубу, і я загорілась його собі взяти🤗
Протестила на блотері в магазині, здався мені схожим на інші парфуми з солюючою ірисовою нотою, але пробник придбала, так як цю ноту я люблю в парфумерії))
Була надія почути щось нове у відкритті, та все ж не склалось((
Це класичний представник пудрово го, навіть землистого ірису з додаванням фруктів (яких я не почула), та квітів.
Як на мене, наприклад, Montale Intense So Iris буде цікавішим.
Не розкривається протягом дня.
Aperitivo Milanese Porta Nuova
Далі йде знову аромат з ірисовим звучанням, та все ж на перших сторінках тут мигдаль з амарето.
Якби я не прочитала піраміду та відгуки, не вгадала б тут алкогольності🤔
Так, горіховий, так, пудровий, так, є солодкуватість, але знову ж таки, він не складний в звучанні.
В середніх нотах і ближче до бази відчувалась наче конвалія, чи можливо це геліотроп що заявлений в нотах.
Не дуже мені сподобався саме квітковими нотами, здались мені індольними.
Musc Noir Perfume Enhancer
В принципі, по назві зрозуміло, що це буде аромат в стилі Not a perfume від Juliette has a gun і тому подібних.
Підсилювач парфуму. Плоский у звучанні.
Можливо мені його треба було наносити з іншими, аби продовжити стійкість ароматів🤔
Аромат чистої шкіри, трохи пластиковий на відміну від вищезаявленого представника.
Зі всіх сподобався найбільше, люблю т аке носити соло на кожен день))
Але якщо його ціна вища за Not a perfume, він того не коштує🫣
Limitless Shopping Via Della Spiga
Для любителів ноти яблука в парфумерії, рекомендую.
На верхах зелене кисле яблуко з сухою корицею, яке згодом трансформується в фруктовий алкогольний напій, або просто забродивше яблучко😁
Меду не чую, хоч як не старайся.
Чую прянощі в базі, згодом аромат стихає в ніжну квіткову пудру.
Passeggiata In Galleria Vittorio Emanuele ll
Здається один з найпопулярніших в цій лінійці.
Старт на диво не кава і горіхи, а алкогольність.
Все круто, але я не люблю туберозу, поки не подружилась з цією нотою.
В базі дійсно пахне як нутелла, тому аромат підійде любителям гурманіки.
Та все ж тубероза з кокосом для мене це занадто, тому мимо😭
Зі всіх, що я спробувала, цей насолодший, але не їстівний на 100%, так як квіти теж яскраво відчутні.
Коментарі (0)