Sofiia Ts

Відновлюваний крем Dermide Relief Barrier Moisturizer

Відновлюваний крем Dermide Relief Barrier Moisturizer

Користуюсь цим кремом уже 3 місяці, тому можу розповісти про всі позитивні та негативні його сторони. Він позиціонує себе як крем, який буде захищати шкіру від зовнішніх факторів та насичувати її зсередини. Для початку, шкіра у мене комбінована, тонка, чутлива, схильна до закритих комедонів.

По зовнішньому вигляду баночка дуже практична, помпа дозволяє дати потрібну кількість крему, при чому не дозволяє потрапити бактеріям всередину. Об'єм дуже великий, 100 ml (мені вистачиь десь на 4 місяці при щоденному використанні зранку та вечером).

По текстурі крем щільний, але легко розподіляється по шкірі, середнє поглинання, спочатку відчувається як плівка, яка десь за півгодини зникає.

Але відзначила для себе один мінус, шкіра на щоках реагувала почервонінням час від часу, що викликало неприємні відчуття, але там само зникало десь за годину.

Аналізуючи склад, можна помітити, що крем не містить ароматизаторів, віддушок та силіконів і це жирний плюс, оскільки вони часто викликають реакцію.

Але другий складник це Propanediol, який є безпечний, але може викликати дерматит та висип у невеликої кількості людей, можливо я попала в їх число.

Також на початку більше синтетичних емолентів та зволожувачів, які не надають зволоження, а допамагають її утримувати зсередини.

Для відновлення шкіри та його бар'єру присутні такі натуральні компоненти: Олія лімнатесу, макадамія та ши, п'ять видів церамідів, фермент, сквалан, пантенол та алантоїн.

Крем надзвичайно хороший на свою ціну, об'єм та склад. Я б рекомендувала для шкіри сухої, яка схильна до сухості та комбі, та після використання кислот, ретинолу чи інших достаньо агресивних чинників. Особливо рекомендую взимку, коли зволоження і захисту недостатньо. Для жирної шкіри буду заважкий і може лишати плівку.

Для себе, на жаль, другий раз не оберу через викликане почервоніння.