Тепер, це мій найулюбленіший формат догляду за кутикулою
Бюджетна, ефективна та компактна олійка для кутикули 💅🏻
Я завжди любила доглядати за своїми нігтями та кутикулою. І олійки для кутикули, ось вже декілька років постійно є в моїй косметичці.
Тільки раніше я чомусь обирала формат пляшечки з піпеткою. Для домашнього догляду це ОК, а ось в дорозі такий формат не дуже зручний у використанні.
Тож начитавшись ваших позитивних відгуків на олійку-олівець від Shelly я також вирішила її спробувати і обрала для себе з екстрактом суниці та віт. Е.
І не пошкодувала 🥰
Упакування:
Спершу олівець був запакований у захисну слюду, мені подобається, що є захист від першого використання.
Оформлення та склад:
Оформлення мінімалістичне з краткою, але необхідною інформацією для використання: опис, спосіб застосування, склад та інше.
Склад:
Склад в олійки гарний. З активних компонентів хочу виділити:
Олія макадамії - пом'якшує, живить, робить шкіру більш еластичною.
Олія виноградних кісточок - містить тригліцериди лінолевої (70%), олеїнової (25%) та пальмітинової (5-10%) кислот. Має виражену зволожуючу дію.
Олія конопель - містить лінолеву (більше 60%), ліноленову (близько 16%) та масляну (7%) кислоти. Пом'якшує та регенерує.
Соняшникова олія - зволожує та регенерує.
Вітамін Е (токоферола ацетат) - антиоксидант, захищає шкіру.
Формат олівця та аромат:
Сам формат олійки-олівця механічний. Він складається з щільного пластику, напівпрозорий з м'яким нейлоновим пензликом та кнопкою в нижній частині олівця.
При натиску на кнопку, в пензлик видається олійка, блідо-рожевого кольору, яку ми потім використовуємо для нашої кутикули.
🍓Аромат:
Аромат олійки мені дуже нагадує посох (новорічну цукерку-тростинку), смачний, полунично-земляничний 😋 НЕ хімозний.
У використанні:
P.s. зняла вам відео для наглядного огляду. Одразу вибачаюся за свій облізлий манікюр 🤪 Просто не було часу його переробити, а зловила таку чудову сонячну погоду (яка зараз дуже рідко буває), тож гріх був не скористатися.
Використання:
Отже, відкривши кришку я натискаю на кнопку в нижній частині олівця. Знизу до гори (до пензлика) набирається олійка, мені вистачає 1-2 натиски, при цьому олівець видає достатню кількість олійки для повноцінного використання на всі десять пальців. Цей процес можна коригувати від меншої кількості олійки, до більшої. Все залежить від сухості вашої кутикули.
В будь-якому випадку олійка швидко поглинається (буквально за кілька хвилин) і НЕ залишає жирності чи липкості.
Ще трошки про пензлик:
Пензлик як я вже писала вище - нейлоновий, він дуже м'якенький та приємний на дотик, при використанні відчуття, наче до пальців доторкнулося м'яке та невагоме пір'ячко 🕊️
Він гарної та зручної форми для використання.
Що по ефекту і чому цей формат такий зручний?
Ефект після:
🍓добре зволожує та прибирає відчуття стягнутості
🍓пом'якшує шкіру та робить манікюр більш доглянутим
🍓 швидко поглинається не залишаючи відчуття жирної, або липкої плівки
Фото до/після є в галереї
Це чудовий варіант коли:
🔸немає багато місця в сумочці/косметичці
🔸потрібно швидко зволожити кутикулу та бокові валики в дорозі/на роботі чи навчанні
🔸коли немає часу обрізати кутикулу, а хочеться зробити її менш помітною та візуально охайною
🔸коли потрібно завершити свій манікюр, олійка в цьому випадку - необхідна база.
Висновок:
Олійка від Shelly мені сподобалася 👍🏻 Рекомендую спробувати, якщо ви шукаєте якісний варіант олійки для кутикули, серед наших українських виробників 🤗
Коментарі (0)