Оліч

Nyx Professional Makeup Duck Plump - відтінок Twice The Spice

Nyx Professional Makeup Duck Plump - відтінок Twice The Spice

Про прозорий плампер Clearly Spicy я вже написала тут https://club.makeup.com.ua/post/29163/, другим продуктом в замовленні у мене був відтінок Twice The Spice (один взяти було не можна, бо була акція 1+1=3!!!)), він найтемніший у лінійці, і я розуміла що він буде насичений, бо дивилась відосики різних дівчат в інсті, як вони наносять різні кольори цих пламперів, і все одно не очікувала що він прям НАСТІЛЬКИ пігментований). Для мене це більше схоже на рідку помаду.

Трошки по характеристикам:

Ціна - 450 грн, але бувають акції

Об'єм - 7ml

Відчуття від пламперу - пече, але мабуть все залежить від індивідуальних особливостей людей, бо мені цілком норм, але думаю комусь буде занадто. Збільшує зовсім трошки.

Також є багато різноманітних кольорів, що не може не радувати.

Обрала для себе плампери саме від NYX бо вони мають сертифікацію PETA, що означає, що ці продукти веганські і не тестуються на тваринках 🐇. (хоча мені б хотілося навчитися детальніше розбитатися в цьому питанні, щоб розуміти що дійсно можна назвати етичним, а що ні, бо нюансів завжди купа).

Нанесення - на головному фото досить щільний шар пламперу, по контуру нанесено олівець Lamel 413, думаю що більшість відтінків з серії будуть вимагати контуру, щоб це виглядало акуратніше. А ще мені треба попраціювати з технікою нанесення, бо у мене потім були сліди пламперу на зубах))). Фініш прям супер глянцевий, розтікань не помітила, та і в цілому результат виглядав дуже непогано.

З мінусів можу назвати те, що з таким макіяжем губ вам треба буде їсти та пити максимально акуратно, бо розмазати буде легко, та ж історія з вітром і волоссям - є ризик, що розмаже по обличчю. Краще буде брати плампер з собою, щоб при необхідності трошки поновлювати. Особисто я, скоріш за все, так ще буду малюватись лише для фото, або ж тільки для якогось цікавого образу, але на постійній основі на прогулянки - точно ні.

Більш носибельним та комфортним буде рознести пальчиком пару крапель засобу по губах, як на колажі. Тоді вам не страшний не вітер, ні їжа)

Дякую за увагу 😘

Nyx Professional Makeup Duck Plump - відтінок Twice The Spice
Nyx Professional Makeup Duck Plump - відтінок Twice The Spice