Оксана Князєва

Парфумований гель для душу Tesori d´Oriente “Persian Dream”

Парфумований гель для душу Tesori d´Oriente “Persian Dream”

Нарешті дійшли руки щоб спробувати ці гелі для душу😅

Довго не могла обрати з яким ароматом взяти ,всюди були суперечливі відгуки ,але зупинилась на Persian Dream з ароматом гранату та червоного чаю.

Парфумований гель для душу Tesori d´Oriente “Persian Dream”

Одразу хочеться похвалити дизайн, на мою думку він досить стильний.

Тюбик має перські мотиви та елементи декорування у вигляді ланцюжка, що дозволяє зручно розмістити крем у ванній кімнаті.

Кришка досить туга ,тому треба постаратися щоб відкрити,а потім добре надавити щоб закрити 😅Можливо це мені така попалась ,зате не протіка.

Текстура в нього дуже рідка,здається наче він розбавлений водою, і навіть коли відкриваєш кришку гель витіка без надавлювання на тюбик.

Гель добре піниться і досить економним у використанні .

Має напівпрозорий білий колір.

В мене шкіра суха ,є гелі які пересушують її ще більше ,але з цим ніяких проблем не було ,він добре очіщує шкіру тіла але не до скрипу і вже після душу не було відчуття стянутості чи дискомфорту.

Аромат однозначно унісекс.

Коли нюхаєшь гель в тюбику, то він має різкий аромат,наче чоловічі парфуми, такий древесний запах з солодкими нотками цитрусу і гранату.

А вже коли розпінеться, то він стає дійсно більше схожим на гранатовий сік ,такий терпко солодкий з пряними димними нотками, мені нагадав запах кальяну.

Мені сподобався ,він ніжний і не нав’язливий, хоча я очікувала більш насичений аромат.

На шкірі аромат тримаеться довго ,години 2 точно.

В цілому гель мені сподобався, після закінчення хочу придбати з іншим ароматом.