Ганночка Тетяна

Мої улюблені Burgundy

Мої улюблені Burgundy
Мої улюблені Burgundy
Мої улюблені Burgundy
Мої улюблені Burgundy

Поки що у мене лише 2 олівчики від Lamel - #402 і #406, більше кайялів маю від Ln pro.

У Lamel дуже зацікавив відтінок Moкко, який я нещодавно придбала.

Я обожнюю туші від Maybelline у відтінках Burgundy і подумала, що цей олівчик дуже вдало буде з ними поєднуватися, підкреслюючи їх незвичайний колір.

Мої улюблені Burgundy

На фото хотілось би показати схожість відтінків, вони не ідентичні, але мають між собою багато спільного

Якщо описувати характеристики цих олівців, то в цілому кайяли дуже гарні, мають однакову текстуру: вона м'яка, ніжна, кремово-гелева, легко наноситься, олівчик буквально тає на шкірі. Грифель не твердий, пластиковий корпус легко точиться. Після нанесення фініш навіть трохи вологий, немов покриття кремове, але олівець дуже швидко фіксується, тому при необхідності його треба швидко розтушовувати.

Ці олівчики мені подобається наносити в зону міжвійки, робити за їх допомогою розтушовані стрілки, чи Smokey eyes. Олівці гарно тушуються, мають відмінну стійкість і добре тримаються на слизовій, тільки після нанесення, щоб нічого не відпечатувадось треба деякий час не моргати.

#402 Brown красивий коричневий колір, насичений і пігментований, але у Ln pro мені подобається трохи більше у цьому відтінку, бо він темніший, а так в принципі, вони майже однакові.

#406 Мокко - дуже цікавий і незвичний, відтінок глибокий, мінливий від щільності покриття. Я напевно його також нарекла б Burgundy)), бо більше йому відповідає і має бордовий підтон. При щільному нанесенні колір навіть коричнево-сливовий, такий неоднозначний, щоб дати один правильний опис. При розтушуванні більше проявляється бордово-винний відтінок на коричневій базі. Він чарівний, але не такий простий на практиці. Коричневий легше розтушовується, а 406, дивлячись, що з ним робити, може неоднорідно розтушовуватися (десь пігменту більше, десь менше виходить), якщо наприклад робити смокі айс, але якщо поводитися, то результат буде гарним, просто з цим кольором трохи складніше, ніж з іншими.

Мокко буде темним виглядати на міжвійці, так що може замінити чорні і коричневі олівці. Мені з ним подобається малювати і розтушовувати стрілочку в легку димку.

Туші від Maybelline і Мокко від Lamel - гарне поєднання, які підкреслюють незвичайність відтінків один одного. А от на нижню повіку, а саме водну лінію - #406 для мене не дуже, бо надає очам якогось не дуже здорового вигляду.

Кайяли від Lamel мені сподобались, думаю Мокко ще повторю. Очі олівці не подразнюють, в шкіру пігмент не в'їдається, змиваються відносно швидко.

Дякую за увагу!