Spodobaieva Maryna

Muldream Seoul

Muldream Seoul

«My urban life dream» бренд вклав у свою назву зміст та практичне призначення своєї продукції – турботу про шкіру в умовах сучасного міста. Найдрібніший пил, агресивний ультрафіолет, перепади температур, сухе повітря, щоденнні чинники міського життя, які негативно впливають на стан шкіри.

Косметичні засоби не містять спирту, шкідливих компонентів, спрямовані на ефективне зволоження, зміцнення, заспокійливий ефект та відновлення шкіри внаслідок дії ультрафіолету.

Мають значну кількість натуральних екстрактів, які забезпечать дбайливий догляд. Компанія досить нова у 2019 році з'явилася перша лінійка косметичних засобів, до нашого ринку доходить досить мало продуктів.

Тонер Muldream Vegan Green Mild Fresh Serum Toner працює за різними напрямками: зміцнити бар'єр, зволожити, заспокоїти подразнення та свербіж, контроль виділення себуму. Тонер має виражену заспокійливу дію, навіть буде видно по фотографіям. Він регулює вироблення себуму, і тим самим балансує співвідношення вологи та жирів у шкірі.

Підійде тим у кого:

– жирна, комбінована чи проблемна шкіра;

– розширені, помітні пори;

– закупорені пори та “чорні” точки;

Основні інгредієнти:

Мадекассосід дає потужну протизапальну дію, допомагає впоратися із хронічним акне, прискорює загоєння шкірних.

Бета-глюкан має значну антиоксидантну та протизапальну активність. Сприяє синтезу колагену, еластину та гіалуронової кислоти, розгладжує зморшки, захищає шкіру від УФ-променів, знищує поверхневі бактерії та грибки, розчиняє жирові пробки, знімає запалення.

Екстракт портулаку має знезаражуючу дію, сприяє регенерації клітин шкіри, загоєнню пошкоджень та мікротріщин, бореться з лущенням та сухістю.

Олія примули вечірньої має виражену протизапальну, антиоксидантну, заспокійливу та захисну дію.

Гіалуронат натрію – форма гіалуронової кислоти. Проникає у глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи у шкірі.

Кераміди швидко і легко проникають у глибокі шкіри, мають потужний антивіковий ефект і захищають епідерміс від негативного впливу навколишнього середовища.

Консистенція його густа, в основному наношу на руки потім на обличчя, дуже класно вирівнює тон обличчя і саме головне він повністю поглинається без відчуття липкої плівки, для мене це дуже важливо.

Обʼєм не великий 110 мл., економічний.

Muldream Seoul
Muldream Seoul
Muldream Seoul
Muldream Seoul