Banochki.inUA

Ця сироватка в свій час врятувала мене..

Так, вона не з простих . Тут комбо з кислот яке підійде явно не кожному: AHA I BHA кислоти , ще й ніацинамід , ще й в концентрації 10% , що немало.

На деяких ресурсах пишуть що в звʼязку з високою концентрацією кислот її краще застосовувати 2-3 рази на тиждень , не частіше. Але я тоді коритувалася нею щодня 😁

Коли я її купувала вперше , я була у відчаї .. Це було роки 3 назад, прищі , закриті комедони, чорні цятки … я так втомилася від них що вирішила боротися . Побачила цей бренд випадково в інстаграм і чомусь відразу він мені сподобався.

Bielenda це польський бренд доглядової косметики не за всі гроші світу , який явно надихається корейським доглядом і я дуже цьому рада . Адже за свою ціну засоби які я встигла спробувати від них просто мега круті , відпрацьовують кожну копійку на всі 100!

І ця сироватка не стала вийнятком 👌🏼 Я купила її в тандемі з кремом з цієї ж серії тоді , щоб вже точно подіяло !

Окремо хочу відзначити що мене підкупили баночки , ну ви лишень погляньте яка краса ! Це скло доречі.

Звичайно окрім цієї сироватки і крему були ще дії і засоби проти проблемної шкіри: маски з глини, пади , пила багато води, регулярно і добре очищувала шкіру і тд …

Але ця серія від Біеленди для проблемної шкіри дійсно супер робоча ! Ефект видно вже після кількох днів застосування: прищі підсушуються, сліди від старих стають менш помітні , пори чисті . Лиш кажу , засоби з важкої артилерії, можуть пересушити шкіру. Після сироватки шкіра супер стягнута , кремом закриваю з тієї ж серії але все одно . На ранок шкіра матова . Тому варто попіклуватися про зволоження паралельно , наприклад у ранковій рутині .

Ці засоби я б назвала більше SOS засобами , коли вас обкидало і треба швидко все виправити . Так як зараз у мене немає більше таких великих проблем зі шкірою , цю сироватку я використовую лиш в періоди загострення і вона за пару днів все прибирає 😌 Тому дуже її рекомендую!💕