Anna_feerie

Сяючий коректор під очі від Eveline

Сяючий коректор під очі від Eveline

Почну з того, що довгий час моїм фаворитом був Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow BB і кращого навіть не хотіла шукати)). Але цей консилер зняли з виробництва, тож я вирішила спробувати бюджетну альтернативу, а саме Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1.

Вибір зупинила саме на цьому коректорі, тому що він позиціонується як підсвічуючий, не надто пігментований (а значить, не буде сушити). Плюс – це дуууже бюджетний варіант, тож самі плюси ☺️.

Сяючий коректор під очі від Eveline
Сяючий коректор під очі від Eveline
Сяючий коректор під очі від Eveline

В мене відтінок 08 Porcelain – це світлий беж, що добре підійде Білосніжкам. Для порівняння я зробила свотчі коректора Eveline та Estee Lauder – як можна побачити, Eveline має бежевий підтон, в той час як EL віддає в персиково-рожевий (в житті це ще більш помітно). Крім того, консилер від Есте трохи більш пігментований.

Пігментація – це якраз той нюанс, про який я писала в заголовку. Адже якщо ви думаєте замаскувати коректором від Eveline виражені синці – то це навряд чи вийде. Бо він має дуже легеньку напівпрозору текстуру і маскування від легкого до середнього (хоч це з натяжкою)). Проте я шукала саме такого типу продукт, мені головне, щоб не сушив шкіру та відбивав світло.

Адже маю доволі пігментований коректор Etude House, який використовую виключно для маскування недоліків на обличчі – так от іноді прямо відчуваю, як він підсушує, тож наносити подібну текстуру під очі дууууже погана ідея). Краще вже трохи будуть видні синці або вени, ніж ідеально все закамуфлювати та за кілька місяців зіпсувати тендітну шкіру навколо очей.

Та й синці в мене зараз не такі страшні (в цьому питання дуже допоміг ось цей диво-кремчик: https://club.makeup.com.ua/post/24344/). Тож маскування мені вистачає. Щодо текстури, вона, як я вже сказала, легенька, добре наноситься пальчиками та не западає у складочки. Іноді фіксую пудрою, іноді ні – і так, і так виглядає пристойно.

Тож коректор хороший, якщо ваша мета трохи освіжити погляд, замаскувати незначні синці та надати очам сяйва. Вважаю, що за свою ціну дуже пристойний продукт 🤗.