Alyona Fedyk

Spring Vibes: ароматичні воски від Yankee Candle

Spring Vibes: ароматичні воски від Yankee Candle

Не знаю як ви, а от я вже думками в березні) Весна – це моя улюблена пора року, бо за емоційною шкалою – це пік радості, натхнення та енергії. Найкращий період, аби почати щось нове.

Мій четвертий допис Yankee Candle саме про це: відчуття щастя, гармонії, бажання жити та вірити в краще…

Можливо, ви подумаєте, до чого тут ароматичні воски? Все просто. Ми давно переконались, що саме аромати здатні вплинути на нашу емоційну свідомість, перенести нас у спогади або надихнути. А якщо ці аромати звучать у домі – вашому місці сили, – то тут 100% комбо: розслаблення, несвідома медитація та приємний відпочинок душі і тіла.

Я зібрала для вас трійку аромавосків, які варто запалити, аби відчути подих весни. Про них я ще не розповідала, а якщо ви хочете знати більше про ці неймовірні home-штучки, то ось мої попередні дописи:

https://club.makeup.com.ua/post/1725/

https://club.makeup.com.ua/post/8785/

https://club.makeup.com.ua/post/24964/

Коли я хочу думками побувати в тихому полі, де чули лише спів польових коників, вдихати аромат трав, бачити неймовірні барви волошок, проходити по траві, яку зсушили промені сонця… Я запалюю Sage & Citrus. Так, можливо, це більше літні спогади, а не весняні, але вони теплі і до них хочеться повертатись навіть у лютому.

Для мене це складний, і далеко не примітивний пряний аромат з терпкими нотами лимонної цедри. Він красиво пахне навіть в пакуванні, але, коли нагрівається від тепла чайної свічки – чекайте справжнього ольфакторного задоволення.

Цей мікс змінює своє звучання в процесі. Спочатку суцільні трави, навіть трішки шавлії та лаванди, але не тієї, від якої болить голова) Це спокійний пряно-терпкий квітковий акорд, який губиться в густому ароматі свіжих трав, зігрітих сонцем. Далі – неочікувана трансформація в спокійну пудру та деревні ноти.

Не чекайте від нього тепла:) Це навпаки доволі освіжаючий аромат, в якому стільки енергії… Це наче заряд бадьорості в лінивий сонячний весняний ранок вихідного дня. Хочеться творити! Напевно, я можу сказати, що це – уособлення натхнення, драйву, енергії, позитивних емоцій.

Тут таке звичне для нас поєднання чаю та лимону, але таке незвичне виконання цього “дуету”) Напевно, все через додаткові акорди, які дбайливо поклали творці Yankee Candle: трохи ванільного солоду, пряні гвоздика, рожевий перець та імбир, а ще листя лайма та насіння чорного кунжуту. Здається, його остудили та навіть додали три кубика льоду, аби точно освіжитись і почати день яскраво:)

Весну я люблю і за неймовірні аромати цвітінь… От саме тут поєднано всю цю красу. Наче ви відчиняєте вікно в час, коли за обрій сідає сонце, аромати стають ще інтенсивнішими, на вулиці з’являються діти, закохані пари, і всі в момент стають щасливими…

Варіація цього теплого весняного вечора від Yankee Candle виглядає так: медові ноти жасмину, пряної гвоздики, свіжість неролі та евкаліпту, а ще трішки кремових сандалових мотивів. Не знаю, як ви, а в цей момент я ще більше захотіла прискорити час до весни) Чую цей аромат – і на душі така легкість…

Yankee Candle – це мій аромапсихолог. Я дуже люблю розгортати кожен новий віск, кидати його у аромачашу, запалювати свічку та просто відпочивати душею. Завжди щиро ділюсь з вами кращими композиціями, які мене дійсно вразили. Сподіваюсь, мій вибір вас не розчарує) А хто з вас вже “підсів” на ці чудо-воски?