Ганночка Тетяна

Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur

Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur
Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur
Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur
Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur

На рахунку це вже 4 бальзам від Mayur. З манго придбала повторно, але раніше у мене була стара версія. Нещодавно я купила цей бальзам в оновленому дизайні і на мою думку оформлення стало більш стильним і оригінальним.

Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur
Один з найулюбленіших бальзамів від Mayur

Я обожнюю бальзами від даного виробника і користуюся ними вже більше року, їх надовго вистачає. Моїми фаворитами являються саме з манго і малиною. Кокосовий не зайшов, не користуюся зараз ним, а ось іншими з великим задоволенням!

Окрім дизайну, нова версія відрізняється також кольором стіку. У попередньому варіанті він був більш світлий і блідий, а зараз жовтіше. По іншим характеристикам змін я не помітила.

Бальзам має такий же смачний і соковитий аромат стиглого манго у який не можливо не закохатися! Він такий натуральний, пахне просто неймовірно. Якщо закрити очі, то так і здається, що перед тобою свіжо-розрізнаний екзотичний фрукт. Я зовсім не чую ніякої хімозності. Для мене аромат 10/10.

З механізмом наче все гаразд, стік без проблем викручується, але іноді не повністю закручується назад. Виробник наголошує, що конструкція працює лише на викручення і стік назад не повинен повністю закручуватися, що його треба підіймати до певного положення, але в такому разі кришечкою можна постійно чіпляти його...

Стік з першого нанесення легко ковзає по губах і гарно наноситься, не треба чекати, щоб він розтавав від тепла губ. Лягає рівномірно, текстура у нього приємна, без комочків. Я завжди наношу більш щільніший шар.

На губах бальзам виглядає прозоро і дає красивий вологий фініш.

У мене проблемні губи і на фото "До" це можна побачити. Губи, особливо в зимку, постійно пересихають, є кірочки, ранки/тріщинки і періодичне відчуття сухості і стягнення.

Бальзам від Mayur має гарні доглядові властивості. Він з першого ж нанесення забезпечує повний комфорт і суттєво покращує стан губ. Засіб глибоко зволожує, живить шкіру, розгладжує її, надаючи більш естетичний вигляд. Також він сприяє швидшому загоєнню.

На губах бальзам відчувається дуже приємно, не має липкості, присмак у нього нейтральний. Також він має гарну стійкість, години 3 тримається, після чого повністю вбирається, але не безслідно. Губи після цього все ще м'які і є відчуття зволоження.

Попри ефективний догляд, щоб губи були у задовільному стані, ним треба користуватися регулярно, бо засіб не надає довготривалого результату доглянутих губ. Часто я наношу його на ніч і вранці шкіра губ має чудовий стан, вона інтенсивно пом'якшена.

Наразі це один із моїх найулюбленіших помічників в догляді за губами, рука постійно до нього тягнеться. Іноді я наношу його навіть просто, щоб відчувати приємний аромат манго.

Ціна доступна, такого стіку надовго вистачає, склад натуральний. Доречі, і стара і нова версії по складу не відрізняються.

Дякую за увагу і мої щирі рекомендації до цих бальзамів.