Гала 💟 Ольга

Nature Box Avocado Oil Шампунь для волосся з олією авокадо

Nature Box Avocado Oil Шампунь для волосся з олією авокадо

Не перший раз пробую продукцію від Nature Box. Цей дой пак купувала чоловіку. Але з запізненням зрозуміла, що йому він заслабий. В чоловіка жирний тип шкіри, в мене нормальний, схильний до жирності, і мені цього очищення замало (чим я думала, якщо в чоловіка жирний тип😑).

Призначення: відновлення, живлення, зволоження, пом'якшення
Класифікація: натуральна
Тип волосся: всі типи волосся

Обирала його через сертифікати і натуральність, є тверді шампуні в серії. Мені він здавався нормальним і я хотіла, щоб чоловік теж мав безпечне очищення, проте бажання виявилось замало, важливіше не натуральність продукту, а його дієвість.

Зараз я його домиваю і це не дуже приємно. 😥Так, є піна, очищення, немає свербіжу, але немає і довгого відчуття свіжості. Чомусь тверді шампуні мені дозволяють забути про миття голови на 4 дні, з цим шампунем - максимум два. Він, мабуть, більше для сухого типу шкіри, нормального без жирності.

Плюс цього шампуню для мене в олії авокадо. 😍Прям під час миття бачу, як формуються хвилькі. В мене хвилясте волосся типу 2В і олію авокадо дуже любить❤Тож він дійсно зволожує та пом'якшує.👍

Власниці сухого волосся з сухим типом шкіри мають оцінити цей шампунь. Для себе дуже би хотілось, щоб виробник писав для якого типу шкіри шампунь бо коли для всіх типів, то це означає, що очищення, з великою вірогідністю, буде не достатньо!