your_doc_mary

Пост подяка

Пост подяка

Є у мене така дивна риса часто відмовляти собі у дівочих дрібницях. Часто я стою біля стенда,хочу щось,але не беру. Такая історія була з румʼянами контуром від Lamel. Вже кілька років я знаходила сотні причин їх не придбати. І кешбек,і акції мене не переконували.

Але вчора я отримала їх в подарунок від Яни Матвієць,і була дуууже щаслива. 🥹

Вони такі компактні,такі маленькі,такі гарні 😍

Поки не знаю,що буде з кришкою,але вона точно зручніша ніж Nyx,але порівняю нижче.

В додаток Яна поклала ще масочку,яку я вже сьогодні спробую 😌,і таку красиву листівку. 😍

Я обожнюю все,що від руки. Ця листівка дуже багато для мене означає. Я не розповідала про це в клубі,але зараз час : війна зробила так,що руки перестали працювати,і я була змушена покинути стоматологію,і ортодонтію. Це було важке рішення,але зараз я розквітла в новому напрямку - в психології. Я дарувала посмішки раніше,і можу робити це інакше зараз.

Цей клуб,і ви всі дівчатка дуже класні,дуже милі,добрі.

Яна,дякую тобі велике за цей подарунок💝

Я поклала листівку в свою скриньку спогадів 🫶🏻

Пост подяка
Пост подяка

Додам фітбек по румʼяна,бо дуже чекала цього порівняння :

💖 Обидва компактні,але Lamel прям зручно буде взяти з собою

💖 По кришці поки не знаю,але Lamel точно відкривається простіше

💖 Обидва відтінки називаються taupe,але Lamel з теплим підтоном,а Nyx з холодним сірим

💖 Набирати потрібно зовсім трошки обидві,бо пігментація ого

💖 Ціна між ними рази в 3

💖 Пилять обидві,але Lamel сильно. Хоча в цьому немає проблеми,якщо тільки не фарбуватися в білому одязі

Відео,щоб показати,що потрібно набирати зовсім трішки,бо пилить як Nyx. Хоча я поки не бачила скульптора,який не пилить. Є такі ?

06 лютого, 2024
your_doc_mary
06 лютого, 2024