На більше я в прин ципі і не розраховувала
Глиняна маска від болгарського бренду LABORA
Моя б'юті рутина не обходиться без глиняних масок і у мене є перевірені маски, які 100% працюють над позбавленням чорних цяток і не тільки (не зовсім бюджетні, але дієві).
Але мені, як і будь-якій дівчині, хочеться пробувати щось нове і давати шанс більш бюджетним засобам. Хоча, як показує досвід, не завжди серед бюджету можна знайти працюючи аналоги більш дорожчих засобів, нажаль.
Оформлення та упакування:
Формат м'якої глянцевої туби, дуже щільної. Ось що, що, а тубу вони зробили якісну 👍🏻 І візуально красивеньку. Хоч я і замовляла її онлайн, але і офлайн повз неї не пройшла би. Бо, хто не захоче detox ефект за 1 хв, та ще й 98% Natural, Vegan і за бюджетним цінником? 😃
На зворотній стороні є невеличка інформація: склад, спосіб застосування та який ефект від маски нам пропонує виробник. Все чітко і по ділу 👌🏻
Склад:
Agua, kaolin, glycerin, peg-7 glyceryl cocoate, sodium hyaluronate, peg-8, camellia sinensis leaf extract, hanthan gum, parfum, lactic acid, triethanollamine, phenoxyetxanol, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, metxylisothiazolinone
🌿Склад в принципі гарний, мені особисто причепитися ні до чого.
▫️Біла глина - дрібнодисперсний порошок; абсорбент.
▫️ Гліцерин - у малих концентраціях зволожує шкіру, відновлює та підтримує її природній баланс.
▫️ Моноефіри глицеринових та кокосових жирних кислот - утримують вологу у шкірі, відновлюють її ліпідний бар'єр, пом'якшують шкіру; допомагають краще очистити шкіру від зайвого себуму та інших забруднень, які скопичуються на шкірі.
▫️ Гіалуронат натрію - сприяє регенерації, робить шкіру м'якою та гладкою на дотик; зволожує та тонізує.
▫️Ефір поліетиленгліколю і лауринової кислоти - зволожувач, очищуючий компонент, має антимікробні власності.
▫️Екстракт камелії - містить віт. С, віт. К та інші мікроелементи, має антиоксиданті та антибактеріальні властивості, зміцнює стінки судин та капілярів; може бути присутнім в косметиці у якості ароматизатора.
▫️ Молочна кислота - регенерує та оновлює шкіру, має відлущувальні властивості, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу. Покращує колір обличчя, підвищує пружність еластичності та пружності шкіри. Зменшує щільність комедонів та розміри пір.
Кришка та дозатор
Кришка формату фліп-топ, доволі туго сидить біля основи, відкривається з характерним клацанням. Краще відкривати пальцями (нігті варто поберегти, особливо довгі 😉).
Дозатор доволі вузенький, що і дозволяє виходити необхідній кількості засобу, без перебору.
Аромат та текстура:
Аромат:
приємний, ніжний, нагадує зелений чай з ноткою тієї самої квітки камелії (що є у складі).
Текстура:
кремово-глиняна, середньої густоти (не щільна).
У використанні:
Наношу маску зазвичай пензликом. Тут не має ролі, чи він буде силіконовий, чи з ворсу, просто обертайте той, що вам зручніше.
Розподіляється вона легко. Спочатку я пробувала наносити її тонким шаром, вона дійсно висихала ~ за 1 хв. Але в цьому випадку я не помітила жодного ефекту 🤷🏻♀️ На фото якраз нанесення в один шар, бачите, як пробілами лягає?
В наступні рази наносила маску більш товстим шаром (без пробілів на обличчі). В такому випадку вона висихала ~за 2-3 хв.
Що по ефекту при більш щільному нанесенні?
Маска освітлює чорні цятки, робить тон обличчя більш рівним та розгладжує шкіру (особливо бугор чорних цяток), зменшує кількість зайвого себуму, трошки зменшує запалення та матує шкіру.
АЛЕ, нюанси:
➖ Ефект "аля", освітлених пор, зберігається ~ 2 дні максимум, потім на носі та на підборідді знову видно ті чорні цятки ...
➖ Викликає відчуття сухості ➡️ легке почервоніння на моїй чутливій шкірі, після вмивання. Але почервоніння і сухість можливе через те, що я її тримаю до повного висихання, хоча по іншому вона взагалі не дасть навіть мінімального ефекту 🤷🏻♀️
Висновок:
Не скажу, що вона зовсім погана, вона непогана. Але повірте, мені є з чим порівнювати. Так у інших масок інший ціновий сегмент, але вони дійсно діють, позбавляючи чорних цяток та в деяких випадках навіть закритих комедонів (звичайно працюючи в комплексі).
Ця маска скоріше для тих у кого немає якихось явних проблем і виражених чорних цяток, суто для відчуття свіжості 1-3 рази на тиждень. Для більш рівного тону під мейк.
Але вдруге, я би її точно не взяла (бо просто не мій варіант). Краще взяти щось більш дорожче, але отримати дійсно помітний ефект.
Дякую всім за увагу 💕
Коментарі (0)