Свідома клієнтка

Що він зробив? Мигдалевий крем с соком алое Cien

Що він зробив? Мигдалевий крем с соком алое Cien

Кремом від Cien я користуюсь місяць, спершу я тільки закривала ним ретинолову сироватку ввечері, потім мій денний крем закінчився і я почала використовувати його двічі на добу, каюсь, мастила я багато і от вже тюбик став підозріло легким, я просвітила його ліхтарем: в мене лишилось 1,5 см крему. Мій перший захоплений відгук на цей крем тут: https://club.makeup.com.ua/post/26984/

Зараз же мої враження дещо змішані: під час використання цього крему в мене з’явились червоні висипи, яких не було вже давно, та декілька комедонів. Чи пов’язано це саме з кремом я точно не знаю, більше я нічого нового в догляд не вводила (мініатюра гелю для вмивання від акне в мене з’явилась вже після висипів), однак мали місце й інші фактори: стрес та бабусина консервація, до того ж дивлячись на свої пори, я б не сказала, що він їх забиває. З іншого боку, диво на яке я сподівалась все ж таки сталось: замість куперозної сіточки я тепер маю поодинокі ледь видимі капіляри. В такому питанні як позбутись куперозу вдома це суттєвий прорив, тепер я можу дивитись на себе в дзеркало і не для того, щоб чим по швидше замастити купероз або нанести необхідний догляд, а просто. Цей ефект я приписую соку алое вера, що міститься в кремі.

Мені й так було цікаво спробувати ще крем з більшою концентрацією соку алое в складі від Feel Free та порівняти ефект, а тепер, зважаючи на висипи, точно так зроблю, цікаво чи вони пройдуть з іншим кремом. Я хочу застосовувати сік алое тривало і звісно в комфортній для мене формі крему або сироватки, ще один продукт з соком алое, який мав хороший ефект на мій купероз, це сироватка Eveline.

Купувати цей крем чи ні вирішуйте самі, він натуральний, дуже бюджетний, гарно бореться з реактивністю, спершу після нанесення крему відчувається ніби стягнутість, яка швидко проходить і крем інтенсивно зволожує (в мене навіть збирались крапельки вологи на носі з ним). Можливо з часом я дам йому ще шанс у якості нічного крему, оскільки тональний крем на ньому поводився не дуже добре і до вечора плив і на кришці та навколо отвору весь час збирається і засихає трохи крему, це мені не подобається.