Лінійка догляду для волосся від Kallos Cosmetics
- 1) шампунь
Чудовий шампунь. У мене нормальний тип шкіри голови, та тричі пофарбоване волосся , що потребує зволоження. Тому майже після будь-якого іншого шампуню вже на наступний ранок було жирне коріння, та змучена суха довжина. І я ніяк не могла підібрати очищення... З цим шампунем ситуація краща. Мию голову раз на два дні, що мене цілком влаштовує. Мию один раз, проте коріння добре промивається, а довжина, на диво, зовсім не пересушується. Ніжна гладенька та блискуча. Тим паче після маски та бальзаму. З розчісуванням проблем взагалі немає, тому що навчилася як слід використовувати засоби. Тож дією шампуня задоволена.
- 2)Маска
Маска дуже сподобалась . Має приємну консистенцію та аромат. Після нанесення волосся одразу стає м'яким,легко прочісувати. Після просушки блискуче,не потребує вирівнювання.
В мене фарбоване волосся довжиною до плеч.Наношу на промокнуте рушником волосся,тримаю 5-10хвилин.Після неї волосся наче чимось смазане-блискуче ,сухих кінчиків майже нема,розсипчасте,чудово зволожує і робить волосся еластичним і природньо блискучим! 🥰
За таку ціну маска просто супер!
Коментарі (0)