Iryna Koval

Shelly Суха олія для кутикули "Голографічна"

Shelly Суха олія для кутикули "Голографічна"
Shelly Суха олія для кутикули "Голографічна"

Відомо, що красивий манікюр починається з доглянутої кутикули. Олія для кутикули - це не лише приємний ритуал догляду за нігтями, але і ефективний спосіб зволоження, що дозволяє створити ідеальну основу для бездоганного манікюру. Тому сьогодні хочу поділитися своєю знахідкою - суха олійка від Shelly.

Олія представлена в скляній баночці, має зручну піпетку та великий об'єм - 30 мл. Для видимого ефекту достатньо лише кілька крапель, які слід ретельно розподілити масажними рухами по кутикулі.

Shelly Суха олія для кутикули "Голографічна"
Shelly Суха олія для кутикули "Голографічна"

Легка текстура олії миттєво вбирається в шкіру, не залишаючи жирних слідів, що дуже зручно. Я знайшла для себе ідеальний варіант: вранці, коли немає часу чекати повного поглинання оліїки, але хочеться, щоб манікюр виглядав охайним протягом всього дня, я використовую саме цю суху олію. Вечером перед сном, використовую зміцнювальну сироватку для нігтів теж від Shelly, яка поглинається довше, але за ніч здатна творити чудеса - https://club.makeup.com.ua/post/26373/

Приємною особливістю оліїки є наявність сяйних мерехтливих частинок, які надають шкірі ефект фотошопу і додають чарівний блиск. Аромат з нотками вишні створює вишуканий парфумований запах, що робить процес застосування ще більш приємним.

Активні компоненти олії такі як вітам Е, та інші емоленти допомагають у попередженні сухості та лущення кутикули, сприяють її прискореному загоєнню і відновленню, інтенсивно зволожують та пом'якшують шкіру.

В результаті регулярного використання сухої олії для кутикули "Голографічна" від Shelly Professional Care, моя кутикула стала доглянутою, гладенькою та більш здоровою.