Shelly Суха олія для кутикули "Голографічна"
Суха олія для кутикули від Shelly стала невід'ємною частиною мого догляду за нігтями. Вона ефективно допомагає підтримувати кутикулу в охайному стані, надаючи їй необхідне зволоження та живлення.
Відомо, що красивий манікюр починається з доглянутої кутикули. Олія для кутикули - це не лише приємний ритуал догляду за нігтями, але і ефективний спосіб зволоження, що дозволяє створити ідеальну основу для бездоганного манікюру. Тому сьогодні хочу поділитися своєю знахідкою - суха олійка від Shelly.
Олія представлена в скляній баночці, має зручну піпетку та великий об'єм - 30 мл. Для видимого ефекту достатньо лише кілька крапель, які слід ретельно розподілити масажними рухами по кутикулі.
Легка текстура олії миттєво вбирається в шкіру, не залишаючи жирних слідів, що дуже зручно. Я знайшла для себе ідеальний варіант: вранці, коли немає часу чекати повного поглинання оліїки, але хочеться, щоб манікюр виглядав охайним протягом всього дня, я використовую саме цю суху олію. Вечером перед сном, використовую зміцнювальну сироватку для нігтів теж від Shelly, яка поглинається довше, але за ніч здатна творити чудеса - https://club.makeup.com.ua/post/26373/
Приємною особливістю оліїки є наявність сяйних мерехтливих частинок, які надають шкірі ефект фотошопу і додають чарівний блиск. Аромат з нотками вишні створює вишуканий парфумований запах, що робить процес застосування ще більш приємним.
Активні компоненти олії такі як вітам Е, та інші емоленти допомагають у попередженні сухості та лущення кутикули, сприяють її прискореному загоєнню і відновленню, інтенсивно зволожують та пом'якшують шкіру.
В результаті регуля рного використання сухої олії для кутикули "Голографічна" від Shelly Professional Care, моя кутикула стала доглянутою, гладенькою та більш здоровою.
Коментарі (0)