Трискіба Яна

Придбала 1+1=3 корейських засобів, догляду для обличчя

Придбала 1+1=3 корейських засобів, догляду для обличчя

✨Гіпоалергенна ензимна пудра для вмивання Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Clean Up Enzyme Powder Wash, 80 г. Моя давня бажанка, чекала знижки, багато рекомендується блогерами, кажуть аналог складу дорожчих ензимнтх пілінгів

Обіцяють що-
Її безпечний склад підійде для будь-якого типу шкіри, включно із чутливою.
Найдрібніші частинки у складі під час контакту з водою миттєво перетворюються на легку піну, яка ефективно та дбайливо очищає шкіру.
Ензими сприяють глибокому очищенню, позбавляючи шкіру від забруднень, макіяжу, надлишків себуму. Засіб вирізняється не тільки незвичайною формою, а й ефективним складом

Придбала 1+1=3 корейських засобів, догляду для обличчя
Придбала 1+1=3 корейських засобів, догляду для обличчя
Придбала 1+1=3 корейських засобів, догляду для обличчя

✨Освітлювальний крем для обличчя Elizavecca Skin Liar Moisture Whitening Cream, 100 мл. Крем для обличчя Skin Liar візуально освітлює пігментні плями та сліди перенесеного акне. Крім основного завдання, він зволожує і живить шкіру, надає їй еластичності і сяяння.

У складі крему більше десяти рослинних екстрактів, що пом’якшують та зволожують, антиоксиданти і вітаміни.

Вітамін С захищає від УФ-променів та відбілює.

Вітамін Е відновлює і живить.

Вітамін В3 сприяє виробленню колагену.

Алантоїн пом’якшує і стимулює регенерацію.

Гіалуронова кислота зволожує й омолоджує.

Екстракти портулаку, кипарисовика і алое мають антисептичну дію.

Екстракти верби та коричника тонізують і підживлюють тон шкіри.

✨Зволожувальний сонцезахисний крем для обличчя FarmStay Green Tea Seed Moisture Sun Cream SPF 50+/PA+++, 70 мл. Дістався мені за 0.10 грн. Забезпечує ефективну профілактику фотостаріння.Запобігає окислювальному стресу завдяки живильним рослинним екстрактам у складі.Має легку консистенцію, швидко всотується. Сподіваюсь, що підійде моїй жирній шкірі.

Обіцяно що-

Освіжає та освітлює тон шкіри.

Завдяки SPF 50+/PA+++ крем надає максимальний захист від руйнівного впливу UVB- та UVA-променів. Це дає змогу уникнути появи пігментних плям, тьмяності і млявості шкіри. Екстракт зеленого чаю у складі — джерело поліфенолів, вітамінів і мікроелементів, яке чинить антиоксидантну і тонізувальну дії. Окрім цього, засіб містить низку інших цінних активних компонентів: аденозин, муцин равлика, олію ши, бджолиний віск, екстракт центели азіатської.

Дякую за увагу 🌹

Трискіба Яна
10
Підписники
0