Сидорчук Анжела

Моя базова косметичка

Моя базова косметичка
Моя базова косметичка

Розповім вам про свою косметичку на кожен день. Постараюсь дуже коротко)

1. Bielenda Make-Up Academie Gold 24K Primer & Smooth Booster - база дуже легка, як водичка, золоті часточки швидко розчиняються і тональний крем лежить на ній дуже добре. Обличчя зволожене, тому якщо знаєте де купити, то беріть, бо мені привозили з Польщі.

2. LAMEL Make Up Stay Matte 24H Cream Foundation - це такий крутий тональний крем, що я не розумію чого про нього ніхто не говорить)))

Він не окислюється, підлаштовується під тон вашої шкіри, перекриття середнє, весь день на шкірі тримається і коштує бюджетно, тому зверніть увагу.

3. LAMEL Make Up All in One Face Contour - тут насправді найкращий продукт - це скульптор. Він дуже гарно лягає на шкіру і розтушовується, дає гарну природню тінь. Хайлайтер дуже пилить і на шкірі виглядає неприродньо, але мені подобається тим, що за рахунок цього він яскравий. Рум'яна рожеві, нічого особливого, але впринципі палетка крута, на кожен день те, що потрібно.

4. Пудра від LCF - це була найбюджетніша пудра в магазині і я її взяла. Крутий варіант, дуже добре матує і прибирає будь-який блиск, мені подобається, але доволі швидко потрібно оновлювати.

5. Bourjois Brow Reveal Gel Transparent - мені не подобається. Спочатку враження ніби брови зафіксовані до кінця дня, але фактично через години дві він кудись зникає і треба наносити заново(

6. Maybelline New York Lash Sensational Intense Black - я думаю всі вже знайомі з цим засобом. Гарно профарбовує і ніби підrручує війки, не осипається, але може перебиватися на повіки, тому треба трішки зачекати поки підсохне.

7. LAMEL Make Up Matte Cream - у мене в 401 відтінку. Не скажу, що стійка, доволі швидко зникає з губ, але має приємний аромат і гарно виглядає на губах. За свою ціну непоганий варіант.

8. LAMEL Make Up Insta Camouflage Conceal 3in1 - такий суперечливий для мене засіб. Ніби гарно перекриває, але коли потрапляє в мімічні зморшки, то так тяжко розтушувати, щоб все це діло не скочувалось. Як база теж мені не сподобався, тому використаю і забуду)

Якщо цікавить якийсь продукт конкретно, то запитуйте, з радістю дам розгорнутіший відгук))

Сидорчук Анжела
7
Підписники
0