Олена Романюк

Le Petit Olivier кондиціонер для нормального волосся

Le Petit Olivier кондиціонер для нормального волосся
Le Petit Olivier кондиціонер для нормального волосся

Продовжимо знайомство з незнайомими для спільноти MakeUp Club, брендами та їх засобами?

Так як в догляді за обличчям у мене все підібрано і місця надійно зайняті, вщент до ідеального spf від Beauty of Joseon, то зараз у мене підвищений інтерес до волосся, яке злякалося такої уваги, тож, чекайте більше дописів про догляд за ним.

Отже, зустрічайте, кондиціонер для нормального волосся Le Petit Olivier Солодкий мигдаль та рисовий крем ( не плутати з Le Petit Marseillais 😉)

З цікавого про Le Petit Olivier : бренд засновано в Провансі (Франція), першою лінією виробництва стало миловаріння, так, саме те відоме марсельське мило. У 2011 році компанія придбала один з традиційних млинів на півдні Франції по виробництву оливкової олії. Звідти й назва "маленьке оливкове деревце", як символ Провансу.

Основні характеристики кондиціонеру

Консистенція

Дуже густа, напевно, найгустіший кремовий засіб, що я мала. Насичена, щільна текстура, по рукам не тікає, тримається, але наноситься легко, охоплює кожну волосинку. Уся довжина закутана в цей крем, волосся приємно прочісувати пальцями або ж формувати кучері. У процессі змивання я відчуваю, що волосся важке, щільне та незаплутане.

Склад

Коротко по основним позиціям: Aqua, Cetearyl Alcohol (безпечний спирт, емульгатор, загусник) , C13-15 Alkane (гемісквалан, розчинник, родич сквалану, пом'якшує та кондиціонує), Isopropyl Palmitate (безпечний емолент, пом'якшувач), Glyceryl Stearate Se (емульгатор, антистатичні функції), Dipalmitoylethyl Dimonium Chloride, Distearoylethyl Dimonium Chloride (унікальний компонент, один із небагатьох кондиціонерів, затверджений стандартом COSMOS для натуральної та органічної косметики). Це основні позиції, силіконів немає, інших олій, типу соняшника, теж.

Аромат

Неймовірний, не задушливий, солодкий крем з тістечок, типу macarons. Залишається легким, приємним шлейфом на волоссі.

Le Petit Olivier кондиціонер для нормального волосся
Le Petit Olivier кондиціонер для нормального волосся

Мої враження та ефект від використання

Моє волосся - світле, нефарбоване, трохи хвилясте, якщо не розчісувати та заморочитися можу отримати кучері, не пошкоджене, гарячими засобами для укладки не користуюся

Кондиціонер Le Petit Olivier я придбала на заміну бальзаму Superfood з папайя, який "залюбив" та перенасичив мені волосся

На фото моє волосся після шампуню Barwa з ромашкою та кондиціонером Le Petit Olivier. Без нанесення олійки CHI на кінчики.

Наношу кондиціонер на довжину, після миття шампунем, на 2-3 хвилини, змиваю, походжу трохи з футболкою на голові, розчісую Tangle Teezer.

Усе! Моє волосся нарешті в захваті, воно таке, яким я звикла його бачити, об'ємне, шовковисте, легке, трохи пухнасте, але не пересушене з кінцями, які стирчать на усі боки.

Кондиціонер не обтяжує мені волосся, ні крапельки, не зважаючи на свою щільну текстуру. Волосся легко розсічується, не висить бурульками вздовж обличчя.

Взагалі, на сайті MakeUp багато засобів від Le Petit Olivier, для різних типів волосся та по догляду за тілом. Придивіться, можливо, знайдеться, щось гарне й для вашого волосся ❤️