Свідома клієнтка

В пошуках того самого олівця для губ

В пошуках того самого олівця для губ

В пошуках того самого відтінку олівця для губ я замовила чотири різні олівці, сподіваючись, що кожен з них мені по-своєму сподобається:

Eveline Cosmetics Max Intense Colour у відтінку 18 Light Plum за 41 гривню.

Colour Intense Satin Lip Pencil у відтінку 01 Tea rose за 33 гривні.

Notage Waterproof Lip Liner у відтінку 701 за 86 гривень.

TopFace Waterproof Lipliner у відтінку 106 за 53 гривні.

Олівці від Eveline та Colour Intense були захищені захисною плівкою, інші ні. На олівці Top Face не знайшлось терміну придатності. Три з цих олівців можна використовувати протягом 24 місяців після відкриття, Colour Intense протягом 12 місяців.

Жоден з цих олівців не сподобався мені для глухого заповнення губ у чистому вигляді на 100%. На фото свотчів вони розміщені в такому ж порядку як в описі, Eveline зверху, за ним Colour Intense, потім Notage і TopFace.

Олівець Eveline 18 Light Plum має приємний холодний сливовий колір, однак трохи затемний. Олівець має точилку на ковпачку. Він трішки довший за інші, але не так істотно як здається завдяки його ковпачку.

Олівець Colour Intense 01 Tea rose не співпав ні зі свотчами на MAKEUP, ні з тими фото, що я знайшла в інтернеті, ні, власне, зі своїм кольоровим кінчиком. Це виявився злегка приглушений рожевий. Олівець механічний і м’який, наче малесенька помадка, він викручується, його непотрібно точити і ним дуже приємно малювати, однак оскільки він м’який тонкий контур зробити ним не вийде. Він світліше за рожевий олівець Lamel в дерев’яному корпусі у 407 відтінку і подобається мені більше. На фото олівець виглядає яскравіше ніж в житті.

Обидва олівці гарно поєднуються с бальзамом для губ і якщо зробити легенький тінт поверх бальзаму, виглядають непогано. Eveline 18 Light Plum у вигляді тінту-розтяжки виглядає як макіяж без макіяжу, який не помітить не тільки хлопець, але й подруга, при тому що губи набувають більшої чіткості, а Colour Intense 01 гарно освіжає.

Notage Waterproof Lip Liner 701 виглядає на мені надмірно холодним. Це холодний ліловий олівець.

TopFace Waterproof Lipliner 106 неочікувано виявився світлішим за мої власні губи. Це натуральний пильно-рожевий колір, не рудий, який можна використати на центр губ, зробити блік.

Я знайшла для себе гарні комбінації:

Eveline + Colour Intense

Eveline + Colour Intense + Notage

Найбільше мені подобається колір від змішування всіх чотирьох олівців, виходить дуже гарний бузковий колір з делікатною розовинкою, саме такий колір я і шукала.

Найменш вдалим для мене виявився олівець TopFace, проте в поєднанні з Colour Intense він виглядає непогано, розсвітлює рожевий. Також я можу додати в цю комбінацію ліловий Notage, оскільки я люблю ніжно ліловий тон на губах.

Мені сподобались ці комбінації тон-в-тон моїх губ, не темніше і не світліше, оскільки темні відтінки зменшують губи.

Олівці не конфліктують між собою, їх легко нашаровувати та змішувати, сходять з губ вони також всі разом і це радує. В результаті цієї закупки я тепер маю непоганий набір олівців для створення неповторних відтінків :)

Дякую, що прочитали. 🌹

В пошуках того самого олівця для губ