Anna_feerie

Гелевий олівець для смокі)

Гелевий олівець для смокі)
Гелевий олівець для смокі)

Сьогодні хочу розповісти про гелевий олівчик з серії Tattoo smokey від Maybelline. Це третій олівець від бренду, який я маю, але на відміну від двох попередніх він має спонжик для розтушовки🤗.

Гелевий олівець для смокі)

В мене відтінок smokey grey, хоч насправді я б скоріше назвала його тауповим. До речі, спробувала використовувати в якості контуру - підходить ідеально, хоч, звісно, тоді розхід великий 🙃.

Олівчик автоматичний, це дуже зручно, що нічого не треба точити, головне не викручувати надто сильно, щоб не зламати стрижень.

Текстура доволі м'яка, легко наноситься на повіки, але тушувати треба швиденько, бо інакше зафіксується. На моїх очах колір виглядає більш холодним, але думаю, це залежить і від типажу зовнішності, і від освітлення. Я наношу виключно на базу, інакше на моїх повіках все пливе)).

Для свого макіяжу я спочатку зробила форму нашим героєм smokey grey, розтушувала тінями (коричневим з персиковим) зверху, нижню слизову підвела звичайним коричневим дерев'яним олівцем (бо від Мейбеліновських на водній лінії в мене печуть очі). Трохи золотого спарклу на центр рухомої повіки + стрілочка (до речі, підводка темно коричнева, хоч виглядає майже чорною).

Всі блискітки наношу обов'язково на клей для глітеру, щоб добре тримались та не обсипались. Туш - Maybelline Sky High, щоб максимально підкреслити вії😍.

Маю сказати, що цей макіяж сподобався не тільки мені, багато дівчат помітили, як красиво підкреслені очі і в мене навіть питали щодо позитивних змін у житті (от вам і сила візажу 🤣).

А тепер до найцікавішого: стійкості). Тут у мене дисонанс, адже свотч на руці я не змогла зтерти пальцями, йому не страшна вода і навіть щедре намилювання з тертям ніяк не пошкодило пігмент. Змивається лише за допомогою гідрофільної олії/міцелярної води і те, доведеться повозитися.

Проте на моїх очах він чомусь не хоче триматись навіть стандартні 8 годин 🤷. Це справді дивно, адже припудрена база зазвичай гарантує охайний вигляд повік протягом дня, а тут за 4-5 годин олівчик починає розмазуватись та скочуватись у складки (а разом з ним і тіні). Можливо, це моя індивідуальна реакція, або ж недостатньо хороша база (зараз користуюсь Глембі і так, вона уступає моїй улюбленій Nyx High Definition Eye Primer, яка чомусь постійно оффсток).

Також з часом відчуваю, як втомлюються очі, але вони в мене доволі чутливі і таку реакцію іноді ще дає Sky High, тому важко сказати, чи це провина саме олівця.

Тому враження знову протирічні: з одного боку красивий колір та зручний формфактор, з іншого брак стійкості та реакція очей. Хочу спробувати гелеві олівчики інших брендів, вірю, що є більш стійкі та офтальмологічно нейтральні, так би мовити😁. Буду вдячна за ваші рекомендації 🤗