lady_Julii

Незмивний спрей кондиціонер для волосся Sendo Gentle Use

Цей засіб був спонтанною покупкою😻

Підкупила мене ціна! Акція була просто шалена! 54 грн, без знижки 250. Не роздумуючи пляшечка полетіла в корзину і прилетіла до мене. Дякую мейкап за класних кур'єрів)

Почала тестувати.

Об'єм спрею 150 мл, зручна пляшечка з приємним дизайном, має дуже зручний розпилювач. Пляшечка виготовлена з переробленого пластику.♻️

Важливо що засіб не тестувався на тваринах і не містить продуктів тваринного походження.

Спрей легенький, надає пом'якшувальний ефект, роблячи локони більш слухняними. Волосся після нього приємне, зволожене, не обтяжене, не липке, гарно розчісується.

Аромат дуже приємний, легкий, на волоссі тримається до наступного миття і абсолютно не заважає.

Засіб створено для тих, хто шукає суперм'який та делікатний догляд для щоденного використання. Він прекрасно підходить аби зволожувати волосся після сну наприклад.

Склад містить багато натуральних екстрактів та компонентів серед яких біотехнологічний екстракт томатів, органічні екстракти винограду, зеленого чаю й глоду, екстракт винограду. Не містить силіконів, синтетичних барвників, SLS.

Підходить для тонкого й волосся всіх типів, а також для діток від 3-х років.

Мені сподобався для легкого зволоження. Думаю він більше підійде дівчаткам з тонким волоссям, бо пошкодженому, пористому буде замало розглаждення. Але всі ми різні і воліємо обирати те що нам до смаку, і не все що підходить одній обов'язково підійде іншій❤️