Пензлі для тіней Bobbi Brown, Zoeva та інші
Болюча тема 🥺
Пензлики для тіней, моя актуальна тема протягом довгого часу. Чесно кажучи, я поняття не маю скільки штук вже купила, і відповідно викинула/подарувала. Як то кажуть «все не те». Розчарувавшись в Make-Up Atelier Paris, з ворсом соболя, я продовжила пошуки, допис на них 👇
https://club.makeup.com.ua/post/29478/
Тож до вашої уваги Bobbi Brown Eye Sweep Brush. Пензель доволі об'ємний, злегка притиснутий. Дуже добре наносить продукт на верхню повіку та на низ під око, звичайно ж чудово тушує.
Я її використовую для «тонування» повік в легкі напівпрозорі або нюдові відтінки, не знаю як це називається у візажистів, і якщо візажист читає цей допис, то напишіть, будь ласка, як це називається 😂 коли береш і від душі мазюкаєш на повіки і під очі чим-то не яскравим 😚 легким, щоб додати відтінок 😊.
Далі мені потрібна схожа але трохи менше розміром, щоб зручно було наносити темніші відтінки. Я замовила Zoeva 239, і вже отримала її, тому вона потрапить у цей допис. Потім мені потрібно щось тонше, для тонких ліній, і середнє за розміром не завадить. Поки ще в пошуках то взяла Bogenia.
Буду дуже раз рекомендаціям, якщо у вас є улюбленці напишіть 🙌
Коментарі (0)