Як я Баварію шукала

Як я Баварію шукала
  1. Babaria Hyaluronic Acid Face Cream 💧- ідеально підійшов моїй чутливій шкірі обличчя. Крем має легку водянисту текстуру, не створює неприємну жирну маску. Швиденько поглинається, роблячи шкіру гладенькою та м'якою. Можна використовувати як базу під макіяж. Не містить неприємну віддушки, взагалі майже не пахне. Шкіра обличчя почала менше жирніти та пропала сухість. Не стягує шкіру. Використовую зранку та ввечері після вмивання, легенько масажуючи шкіру до повного поглинання крему.
  2. Babaria Body Milk Vit C+ 🍊 - молочко, яке я використовую після контрастного душу та масажу сухою щіткою. Чудово зволожує шкіру, також не "маслянисте". Швидко поглинається, тому не потрібно довго чекати, щоб вдягати одяг. Пахне апельсинкою та лимончиком. Запах не різкий, але шкіра приємно пахне увесь день. Має зручний дозатор та доволі великий об'єм 500 мл, тому продукту вистачає надовго.
  3. Babaria Desodorante Roll-On 🎯 - дезодорант, який я просто обожнюю! З ним я забула, що таке мокрі плями під пахвами та запах поту. Він чудово справляється з інтенсивними навантаженнями, такими як тренування, наприклад. Крім того, його потрібно дуже мало наносити, і він швидко сохне. Не залишає липкий шар на шкірі та взагалі не залишає слідів на одязі. Запаху взагалі немає. Дуже важливо, наносити його на чисту та сухеньку шкіру.

Цей бренд, я відкрила для себе зовсім випадково і просто закохалася. До того ж він дуже бюджетний, а продукція якісна та натуральна. Тому, дівчатка, якщо ви ще не чули про Babaria, дуже рекомендую звернути на нього увагу)

Як ви вже зрозуміли, назва дуже схожа на Баварію) І деякий час я шукала саме баварію крем, баварію дезодорант, поки не зрозуміла 😂 Тому keep in mind як-то кажуть))

P.S. Минулий пост про цей бренд заблокували, тому я вирішила написати новенький, врахувавши свої помилки)

Як я Баварію шукала
Як я Баварію шукала
Як я Баварію шукала