DARIIAKOVACH

Laneige radian-c cream. Не куплю велику версію

Laneige radian-c cream. Не куплю велику версію

Привіт, сьогодні нарешті поділюсь з вами відгуком на цей кремчик. Закінчується 3 тиждень тестування і мені є що сказати

Отже, у мене 10мл. Це мініатюра-пробник. І тут є + і -

+Дуже зручний формат,щоб не витрачати кошти на те,що не підійде.

-Але є питання до мейкап (і інших сайтів),звідки це взято. Бо на самому кремчику написано «не для продажу».

Можливо ви знаєте чому так,напишіть?)

Отже, склад (прикріпляю фото розбіру на мейкап)

🟢Water, Aqua-Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів крему

🔵3-O-Ethyl Ascorbic Acid- це похідне вітаміну С нового покоління, яке забезпечує чудовий ефект відбілювання, метаболізується до вітаміну С після проникнення в шкіру.

🟢Glycerin-гліцерин, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху

🔵Cetearyl Alcohol-одноатомний спирт, суміш цетилового та стеарилового спиртів

🔵Propanediol-гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру).

🔵Methyl Trimethicone-Метилтриметикон використовується як добавка до засобів по догляду за шкірою та волоссям, щоб допомогти розгладити, пом’якшити, зволожити та зменшити появу тонких зморшок.

🔵Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin)-Гідровані C6-14 олефінові полімери містять від 6 до 14 атомів вуглецю у своїй структурі з серією низькомолекулярних полімерів, особливо олефінових мономерів. Функції молекул включають агент для кондиціонування шкіри, агент для контролю в’язкості, пом’якшувальний засіб, агент для підвищення в’язкості тощо.

🔵Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate-

Природний поліефір, використовується як модифікатор відчуттів - надає шкірі відчуття оксамиту. Емолент, регулятор в'язкості, зволожувач.

🟢Cetearyl Olivate-Олійний, злегка воскоподібний ефір цетеарилового спирту і жирних кислот з оливкової олії

Potassium Cetyl Phosphate-

🔵1, 2-Hexanediol-Гександіол є високоефективним і м'яким сполучною агентом і зволожувачем. Він особливо корисний при склеюванні силіконових продуктів

🔵Sorbitan Olivate-унікальний природний емульгатор, який містить ПЕГ, з оливкової олії. Зменшує втрату вологи в шкірі, володіє високою зволожуючою дією, гіпоалергенний і біомімізує шкіру.

🔵Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer-загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт

🟠Limonene-безбарвна прозора легкорухлива рідина з приємним цитрусовим запахом.

🟠Polymethyl Methacrylate-широко відомий як пластиковий компонент, що використовується в таких продуктах, як оргскло та інші замінники прозорого скла, він з'являється як інгредієнт у ряді косметичних кабінетів та косметологів як наповнювач від зморшок та тонкі лінії.

🔵Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer-полімерний емульгатор, сумісний з великою кількістю масел і поверхнево-активних речовин.

🟢Citric Acid-оксипропантрикарбонова кислота, біла кристалічна речовина без запаху з приємним смаком. Розчиняється у воді та етанолі.

🔵Fragrance/Parfum-Віддушка парфумерна

🟠Disodium EDTA-динатрієва сіль дигідрогена етилендіамінтетраацетату, комплексоутворювач. Утворює міцні комплекси з катіонами важких металів, видаляючи їх із «водного середовища».

🔵Ethylhexylglycerin-моноалкіловий ефір гліцерину, безбарвна рідина. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Ще одна з переваг - неформальдегідовиділяюча.

🔵Sorbitan Isostearate-м’який миючий засіб і емульгатор, виготовлений шляхом поєднання частин ізостеаринової кислоти жирної кислоти з цукровим інгредієнтом сорбітолом.

Склад такий нейтральний)

Маленька зручна баночка,я досі не можу зрозуміти-це скло чи такий якісний пластик,простукується як скло

А от кришечка точно пластикова

Міні формат для мене то просто супер,я люблю все таке мініатюрне,мрію про косметичку з мініатюрками)

Набирається продукт легко,я це роблю пальчиком,хоч це і не дуже,але як є

Найголовніше-це відчуття на шкірі. У мене нормальна шкіра схильна до сухості. Для мене цей крем жирнуватий,та трохи липкий. Бачила порівняння з вазеліном,не згодна,але досить щільний крем.

Дуже приємна віддушка червоного апельсина, але швидко вивітрюється як і поглинається крем.

Мені подобається,що шкіра з ним непогано сяє

Але

Чому я не придбаю повний формат?

Бо цей засіб не ідеальний за складом,та по відчуттям. Хоча візуално дуже гарно на шкірі. Його можливо я повторюватиму коли закінчу (а розхід такий маленький,що мабуть я з ним надовго)

Та все ж,шукатиму ще. Йому я ставлю 9/10, він справді доволі хороший і зараз я ним користуюсь щодня,не бажаючи відкласти в бік

Ось і все🥰

Обіймаю 💌