Коваль Анна

Крем для обличчя Bioderma Sebium Global

Крем для обличчя Bioderma Sebium Global

Моє величезне розчарування☹️ Хотіла спробувати новий крем для обличчя, побачила рекомендацію саме цього у людини, якій довіряю. Здавалося б, Bioderma зарекомендувала себе як бренд для проблемної, чутливої шкіри, засоби якої мають діяти мʼяко та ефективно. Але мені вперше за життя настільки не підійшов крем.

Перш за все - він ДУЖЕ щипає шкіру, коли наносиш. Я не схильна до такого типу подразнень, у мене таке було вперше, алергічних реакцій не помічала. І це без ранок і тд, просто на нормальну шкіру. Дала його на пробу мамі - теж сказала, що щипало, хоча у неї більш плотна шкіра без натяку на висипання чи подразнення.

По-друге, я читала описи, що у нього має бути легкий аромат огірка, а я відчуваю наче мажу на себе засіб для миття ванної… Дуже різкий хімозний запах, хоча я в цьому не надто перебірлива, але тут в купі з пощипуванням точно відчуття, наче побутову хімію нанесла.

По ефекту сказати чесно не можу, бо використовувала не так багато разів і з перервами, ну, мене не обсипало і вже добре, схоже. Але користуватися таким просто не можу, віддала мамі, може, вона його приручить, але від мене - НІ🙅🏻‍♀️

Бачила, що в клубі писали хороші відгуки на Bioderma Sebium Hydra, можливо, варто було спробувати його.