Strange Love

Туш L’Oréal Panorama: Огляд новинки, що завірусилася в Tik-Tok

Туш L’Oréal Panorama: Огляд новинки, що  завірусилася в Tik-Tok
Туш L’Oréal Panorama: Огляд новинки, що  завірусилася в Tik-Tok

Отримала нагоду протестувати цю новинку і я. Скажу одразу, що не люблю туші з ефектом сильного об'єму, бо зазвичай вони склеюють вії. Проте L’Oréal Panorama має всі шанси змінити моє ставлення.


Туш має стильний дизайн та надійно закручується завдяки системі клік-клак. Аплікатор силіконовий, з поєднанням коротких та довгих щетинок, які звужуються ближче до кінчика. Обмежувач на горлі працює добре, проте я все одно трішки стягую туш з кісточки перед нанесенням.


Туш у мене свіженька, формула приємна і доволі пластична, трішки рідша, ніж зазвичай. Проте це дозволяє наносити та розподіляти туш без комків. Добре змивається звичайною міцеляоною водою.


L’Oréal Panorama - це однозначно туш для надання об'єму. Вона збільшує діаметр кожної війки та подовжує її. На свої короткі вії я не ризикнула носити більше двох шарів. На фото - L’Oréal Panorama в один шар. Зате який!

Після нанесення рука потягнулася по щипців. Захотілося трішки експериментів. І це бінго!

Туш L’Oréal Panorama: Огляд новинки, що  завірусилася в Tik-Tok

Дівчата, жодна моя туш до цього так добре не "дружила" зі щиплями, хіба що деякі водостійкі. L’Oréal Panorama просто ідеально тримає завиток, а за рахунок об'єму дарує просто нереальний ефект накладних вій. Додаю порівняння звичайного нанесення та нанесення + щипці.


Стійкість у туші хороша. Носила її кілька кілька годин без ефекту панди і чорних крихт на нижній повіці. Обіцяю протестувати в умовах екстремального виживання в місті (дощ, сніг та перепад температур) та доповнити враження про стійкість.


Наразі у нас з L’Oréal Panorama любов з першого погляду в буквальному сенсі слів. Якщо ви шукаєте туш з потужним ефектом збільшення об'єму, рекомендую придивитися до цієї новинки!