Vikulyk

Дівчачі радощі

Дівчачі радощі

Спрейчик привернув увагу своїм позитивним оформленням, там доречі всередині навіть є блискітки, але на тіло вони не переносяться, чисто так для краси і настрою.

Дівчачі радощі

Піраміда аромату:

Верхні ноти: маракуя, грейпфрут, ананас, танжерін та полуниця.

Середні ноти: півонія, ванільна орхідея, червоні ягоди, жасмін, конвалія.

Базові ноти: мускус, деревні ноти, дубовий мох.

На початку композиції я дійсно добре відчуваю ананас і полуницю, також присутній легкий квітковий серпанок, який швидко зникає і в парфумованому спрейчику починає відчуватись легкий ванільно-мускусний солод, доречі цитрусові теж тут можна уловити, але їх в ароматі найменше.

Не дивлячись на фруктово-ванільне звучання аромат зовсім не приторний і не різкий, він про легкість безтурботність і якісь дівчачі чари.

Я навмисне хотіла спробувати спрейчик для тіла, щоб мати з собою аромат, який сидить близько до тіла і ним нікого не можливо було задушити, так і є, він виправдав мої очікування. Навіть, якщо нанести багато цього засобу на себе, він нівкого не викличе роздратування, ним можна надати приємний аромат тілу, хоч я ще пшикаю його на одяг чи постільну білизну для ароматного настрою в домі.

Хоч він не гучний, але тримається добре, як для такого роду продукту(пів дня десь), я можу вже забути про нього, але прислонивши ніс до місця нанесення знову відчуваю аромат.

Я думаю цей аромат сподобається більшості, він ніжний, жіночний, універсальний, а за такі кошти тим більше можна експререментувати.