Швець Карина🤍

Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte

Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte

Зараз прям от якийсь бум на цей аромат і його стало трохи складно дістати: з відливантами легше, а от з флаконами є проблеми.

Своєю популярністю він зобовʼязаний голлівудській акторці, улюблениці мільйонів і одній з найгарніших жінок у світі - Анджеліні Джолі.

Не скажу, що я її велика фанатка, але мені було дуже цікаво послухати парфум. А після того, як Пришелець Ольга принесла мені його на зустріч і я нанесла на себе.. це було кохання з першого вдиху :)

Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte

Ви можете бачити всі ноти на фото, але для повної ясності дублюю:

🍑Верхня нота: персик;

🌹Ноти серця: троянда, білі квіти, кардамон та гвоздика;

🍫Ноти бази: мускус, пачулі, темний шоколад та кава.

Коли я дивилась піраміду перші рази, то думала, що через гвоздику і кардамон цей запах буде більш пряним, спеційним і трохи spicy.

Але ні, він зовсім не такий і ніякого spicy в ньому не відчувається.

Старт у перші секунди справді різкий і це єдиний момент, коли я чую кардамон з корицею. Буквально через мить вони швидко злітають і стає чутно відголоски чайної троянди з шоколадом, та десь там далеко фонить кава (але її все ж таки перебиває шоколад). Аромат має доволі цікаве, поступове розкриття і на різних типах шкіри буде грати по-своєму. На комусь буде більше троянди, на іншому - кави, а на третьому - шоколаду, в той час як на четвертому вилізуть пачулі, які я тут взагалі майже не чую.

Я б охарактеризувала цей парфум як доволі спокійний, та все ж з характером. Він не буде заходити в приміщення перш за вас - скоріше буде доповнювати свою власницю.

Для мене це саме шоколадний аромат, але шоколад тут не кондитерський, а більш суворий і серйозний наче. Тобто це не цукерочка, а дуже красива композиція, гармонійно сформована, пахне дорого. Аромат голлівудської зірки - не менше)

Щоправда, на моїй шкірі парфум «замилюється» - якщо я можу розібрати ноти, то першою замилювання помітила Оля. Потім я приїхала додому і дала понюхати коханому - він теж сказав, що «пахне милом».

Але це мене зовсім не бентежить, адже парфум ношу я і мені подобається, як він звучить.

Стійкість в нього не скажу, що вау, але декілька годин точно відчувається на шкірі (приблизно 3-4), далі - треба поновлювати. Ну і шлейфу очікувати не варто - це все ж історія про більш «інтимний» аромат.

Для мене цей парфум став приємним відкриттям в плані звучання. Однозначно буду повторювати - якщо не повний флакон, то відливанти у більшому обʼємі точно, бо за тиждень використала майже половину з 7 мл.

Якщо це справді улюблений аромат Енджи, то в неї класний смак :)