krutoguuz

Пусті баночки

Пусті баночки

Здається в цьому місяці в мене вирішило закінчитися все, але закінченню деяких позицій я дуже радаю Чому?

А зараз розкажу)

  • Garnier Botanic Therapy Balancing Shampoo з активованим вугіллям та маслом чорного кмину

Тут враження не однозначні, бо з самого початку я його купувала для хлопця. В нього жирний тип шкіри голови, він її миє щодня, але... Його шкіра його не прийняла((( В нього були не приємні відчуття на шкірі та зявилася лупа(( А я спробувала і мене все було чудово, навіть бонусом було те, що на пів дня довше трималася чистота голови. Він мав мені приємний аромат, схожий на якісь чоловічі парфуми. Але нажаль не повтрю його, не хочу.

  • Esthetic House CP-1 Head Spa Scalp Scaler

Або моє розчарування року(

Закінчився в мене мій пілінг від Dr. Horhair і я вирішила зекономити та взяти цей пілінг, він ще якраз був по знижці. Думаю, о клас відгуки хороші, треба брать, ще й об'єм більший. І відразу з першого разу я пожалкувала про цю покупку. Дуже великі частинки, погано вимивається зі шкіри голови, ну прям повна протилежність моєму попередньому пілінгу. В більшості використовував його хлопець, бо в нього коротке волосся і йому було норм. На щастя він вже закінчився і більше я його ні за що не куплю. Вже або від Dr. Horhair або ензимну пудру, тут ефект краще.

  • Dr. Spiller Argan Oil Deluxe

Дуже цікавий продукт, бренд його рекомендує використовувати для обличчя. Я звісно резикована жінка, але в мене й так жирна, схильна до комедонів шкіра. Я вирішила, що такий ризик мені не треба і використовувала для волосся. Прикольно, кінчики виглядали опрятно, олія не залишала жирності на волосся. Чи купила я б його? Думаю, що ні, але так як я його отримала на затест, цікавий досвід.

  • Amway Glister

Вже писала про цю пасту раніше, люблю її час від часу. На постійній основі вона мені набридає та інколи хочеться більшої свіжості та м'ятного присмаку.

  • Sister's Aroma Lip Balm Maximizer

Засіб, який в певний час завірсувся в соцмережах. Він мені не сподобався, зволожує губи це правда, але бльше не повторю є бюджетніші засоби, які виконують цю ж функцію. Не зручне упакування, якщо набирати пальцем, то під ніготь набирається засіб, яки би ти не старався. Набирала я його вушною паличкою і переважно використовувала або під помаду для попереднього зволоження або ввчері перед сном.

  • Та довга вузенька баночка, то знову бальзам з якогось готелю і в мене їх була два і в них були, якісь різні текстури. Перший мав легшу текстуру та швидко поглинався, а другий був дуже густий і довго поглинався, але в них були прикольні аромати. Щоб між кокосом та бавовною.

  • Sister's Aroma Smart Hand Cream Ageless

Нещодавно про нього писала https://club.makeup.com.ua/looks/28343/. Тому тут пишу дуже коротко, гарний, вонючий та чудово зволожує 😅. В кінці мега не зручно було витискати з туби, бо вона потріскалася і вилазило з усіх дир. Може пізніше спробую інші аромати від цього бренду, але поки хочу від Marmade рожевий.

  • Баттер / 10 збитих олій для інтенсивного живлення шкіри

Ним зі мною поділилася Катя, і я ще досі що вечора нюхаю ту пусту банку😅, запах нереальний(після цих слів напевно хтось подумає, що взагалі не адекватна😅). Як він потріскує на тілі під час розтоплення, це окремий вид кайфу. Аромат тримається на тілі годин 2-3, а може й більше, бо зазвичай мастилася перед сном. Шкіра після нього мега ніжна і я його вже додала в віш ліст і жду дня народження, щоб отримать його в дар😅 Аромат тюльпан малина це на 100% мій аромат, такий ніжний та квітковий, це просто 🔥.

  • POZZOLAN ENZYME POWDER BLACK CLEANSER

Це була вже моя друга пудра від укранських брендів, і поки улюбленіша. Вона має мікрочастинки, які швидко розчиняються та перетворюються в м'яку пінку. Писала про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/24327/, там і фото до після є. Її вистачило десь на рік, приактивному використанні, навіть інколи використовувала в якості пілінга для шкіри голови. Вона моя любов! Вже на заміну придбала іншу, теж він українського бренду Pelart Laboratory, тому ждіть пост, як затещу.

  • pHarmika Micellar Lotion

Ой, а це прям відстій(( Нікому не раджу, дуже рада, що вона вже закінчилася. Має дуже сильну віддушку, піниться і погано змиває навіть туш. Пепред цим в мене була від Simple синя, то це як небо і земля, як інь і янь, дві протилежності. Бренд пише, що її не треба змивати водою, ну взаглі то всі треба змивати. А цю хочеться змити поскоріше, бо вона якась мега неприємна. Обходьте її 10 дорогою! Спробувала два засоби від цього бренду, хотіла ще 3, але щось дкже вагаюся брати ту ензимку. Можливо хтось має ензимку від цього бренду і хоче поділитися на раз в замін на щось?

  • Спрей-очищувач для шкіри Сlinisoothe+ Skin Purifier

Влітку він був мені, як палочка-виручалочка. В дорогу або просто на роботі, він врятував мене від десятків прищів. Але термін придатності всього 3 місяці і він давно вже минув, просто я тільки зараз налаштувалася позбавитися. Не люблю викидати ще повні засоби, завжди так сумно((

  • Мочалка для душа

Не відчуваю без них чистоти, але вирашила позбавитися в придбала, дещо новеньке. трішки потрестую та поділюся з вами) Бо потрійно ці мочалки рвуться і мені це вже набридно.

Як вам мій список? Що хотіли б спробувати?