Знайомство із Talika: набір масок та патчів
Даний наборчик входив у новорічний подарунок від Мейкап Клубу 💙
Всім привіт! Сьогодні хочу залишити відгук на дві тканинні маски та одноразові патчі бренду Talika.
Отже, в набір входить: зволожуюча маска Talika Bio Enzymes Hydrating Mask, детокс-маска Talika Bubble Mask Bio-Detox та біоферментні патчі Talika Bio Enzymes Eye Patch. Бренд для мене новий, тож таке асорті є чудовим для ознайомлення з виробником. Також цікаво, що фірма французька, а дані продукти виготовляють в Кореї.
Біоферментні зволожуючі патчі
Talika Bio Enzymes Eye Patch. Не хочеться перебільшувати, але це поки найкращі патчі, які я пробувала. Я зазвичай не сприймаю їх серйозно, а більше "побалуватись", коли є вільна хвилинка. Гідрогелеві мають властивість трішки сповзати. Зранку я особливо не люблю цю процедуру, оскільки мене ще спросоння підморожує, а наносити щось холодне на обличчя - не краща ідея для мене. Тож, щоб вкотре не ризикувати, я вирішила перенести тестування на обід. Та не тут то було...
Упакування мінімалістичне, позаду пачки на декількох мовах розписано все про продукт. Дані патчі насичені гіалуроновою кислотою, екстрактами пробіотиків та алоє, тож обіцяють одразу заспокоювати та зволожувати шкіру навколо очей.
Застосування патчів та враження
На перший погляд вони мало чим відрізняються від гідрогелевих. Знімається захисна частина з одної сторони... Я приклеїла. Сижу, хочу поправити та помасувати ділянку під очима, як зауважую, що тканинна частина також відділяється (можна полистати фото та побачити моє здивування 😂). І потім я почала уважно розглядати ці патчі... З чого вони зроблені - важко зрозуміти. Щось схоже на гідрогелевий матеріал, але він не ковзає, а наче імітує шкіру!
Також хочу бренду поставити великий лайк за форму виробів - вони ідеально сідають по всій довжині ділянки під очима. Це ж просто ідеально! Без тих хвостиків інь та янь...
Холодочку не відчувається! Вони практично одразу адаптовуються під температуру обличчя та не дратують. Я потримала хвилин 10 та зняла. Ділянка під очима стала більш насичена вологою, розгладжена та мʼякенька. Це, мабуть, єдині патчі, в яких я побачила хоч якийсь результат. І так, я б їх повторила! Дуже сподобались!
Talika Bio Enzymes Hydrating Mask
Класична тканинна зволожуюча маска. Виробник заявляє, що біоензимну маску виготовляє з чистої целюлози, яка получається шляхом біоензимної ферментації кокосового молочка. Дана маска насичена екстрактами альпійських трав та гіалуроновою кислотою.