Blondie_rs

Знайомство із Talika: набір масок та патчів

Знайомство із Talika: набір масок та патчів

Всім привіт! Сьогодні хочу залишити відгук на дві тканинні маски та одноразові патчі бренду Talika.

Отже, в набір входить: зволожуюча маска Talika Bio Enzymes Hydrating Mask, детокс-маска Talika Bubble Mask Bio-Detox та біоферментні патчі Talika Bio Enzymes Eye Patch. Бренд для мене новий, тож таке асорті є чудовим для ознайомлення з виробником. Також цікаво, що фірма французька, а дані продукти виготовляють в Кореї.

Talika Bio Enzymes Eye Patch. Не хочеться перебільшувати, але це поки найкращі патчі, які я пробувала. Я зазвичай не сприймаю їх серйозно, а більше "побалуватись", коли є вільна хвилинка. Гідрогелеві мають властивість трішки сповзати. Зранку я особливо не люблю цю процедуру, оскільки мене ще спросоння підморожує, а наносити щось холодне на обличчя - не краща ідея для мене. Тож, щоб вкотре не ризикувати, я вирішила перенести тестування на обід. Та не тут то було...

Упакування мінімалістичне, позаду пачки на декількох мовах розписано все про продукт. Дані патчі насичені гіалуроновою кислотою, екстрактами пробіотиків та алоє, тож обіцяють одразу заспокоювати та зволожувати шкіру навколо очей.

На перший погляд вони мало чим відрізняються від гідрогелевих. Знімається захисна частина з одної сторони... Я приклеїла. Сижу, хочу поправити та помасувати ділянку під очима, як зауважую, що тканинна частина також відділяється (можна полистати фото та побачити моє здивування 😂). І потім я почала уважно розглядати ці патчі... З чого вони зроблені - важко зрозуміти. Щось схоже на гідрогелевий матеріал, але він не ковзає, а наче імітує шкіру!

Також хочу бренду поставити великий лайк за форму виробів - вони ідеально сідають по всій довжині ділянки під очима. Це ж просто ідеально! Без тих хвостиків інь та янь...

Холодочку не відчувається! Вони практично одразу адаптовуються під температуру обличчя та не дратують. Я потримала хвилин 10 та зняла. Ділянка під очима стала більш насичена вологою, розгладжена та мʼякенька. Це, мабуть, єдині патчі, в яких я побачила хоч якийсь результат. І так, я б їх повторила! Дуже сподобались!

Класична тканинна зволожуюча маска. Виробник заявляє, що біоензимну маску виготовляє з чистої целюлози, яка получається шляхом біоензимної ферментації кокосового молочка. Дана маска насичена екстрактами альпійських трав та гіалуроновою кислотою.

В мене шкіра не надто суха, а ще я страшно не люблю тканинні маски 😂 Бо їх поки нанесеш, причіпиш на обличчя, постараєшся, щоб очі влізли в дирки - то вже охота на все пропадає. Я не майстер по нанасенню таких масок, тож. В мене все стирчить, але хоча б очі помістились! Пролиставши, можете знайти відео, де я довго стараюсь впоратись із маскою:)

Видимого результату я не побачила. Та ще б, одного "сеансу" маскою недостатньо, я вважаю. Обличчя просто стало більш мʼякеньким, наче після крему. Тож, враховуючи мою нелюбов та нерозуміння тканинних масок - нічого конкретного сказати, на жаль, не можу. Просто класична зволожуюча тканинна маска.

Дану маску виробник створив задля того, щоб насичувати шкіру киснем. Адже через забрудненість довкілля шкіра поглинає токсини, через що може швидше старіти. Talika пропонує нам вирішення даної ситуації цією маскою. Вона містить в собі: активоване бамбукове вугілля, яке очищує шкіру; рис із пробіотиками, завдяки яким шкіра стає більш здоровою та доглянутою; а також тисячі бульбашок, які забезпечують шкіру киснем. Також заявлено, що маска ніжно очищує пори та заспокоює шкіру обличчя. Що ж, давайте вже тестувати її!

Нанести цю маску було простіше, чим попередню зволожуючу. Коли я її приклала на обличчя - вона почала ще більше виробляти бульбашок. Буквально до 3 хвилин часу не було видно, що маска чорненька. Я була вкрита майже сантиметровим шаром бульбашок. Для порівняння прикріпила різні фото, де видно різницю між кількістю "хмаринок". Після 10 хвилин шипіння я згребла шар пінки та ще й помилась ним, як звичайною пінкою для вмивання.

Обожнюю такі цікаві штучки. Обличчя стало мʼякеньким та зволоженим, легко вирівнявся тон облиичя, тож я задоволена такою процедурою. Це значно цікавіше, чим звичайна тканинна маска.

Отже, я неймовірно вдячна команді Мейкап Клубу за неочікуваний новорічний подарунок та можливість познайомитись із новим брендом! Патчі - це просто вау! Я обовʼязково їх повторю. Щодо тканинних масок - в ціні вони навіть дорожчі за Dr. Jart. Щодо просто зволожуючої - вона в мене захоплення не викликала. А ось детокс-маска з бульбашками - це ще те задоволення!

Загалом, такий набір викликав зацікавлення до бренду. На Мейкапі можна знайти засоби по догляду за обличчям, такі як кремчики, міцелярну водичку, різноманітні сироватки та навіть туш для вій. Однозначно є бажання спробувати щось ще!