Mila__Mi

Незмивашка, яка працює та не бруднить волосся?

Продовжую розповідати про серію "Живлення та зволоження" від нашого українського бренду Botanic Leaf 🌻

Про шампунь та маску з цієї серії, можна детальніше почитати тут:
https://club.makeup.com.ua/post/27918/

Напочатку спрей знаходився в коробочці на якій чимало інформації про засіб: основі олії, які входять у склад засобу, сам склад, опис, рекомендації, обіцянки виробника і багато чого іншого, чого ви не зустрінете на самій пляшці.

Соняшника олія: створює захисну плівку, перешкоджаючи втрату вологи
Екстракт меду: містить багато корисних речовин, зволожує, пом'якшує та живить
Цераміди: відновлюють природний баланс ліпідів, м'якість, еластичність, покращують структуру волосся, запобігають втраті вологи
Гідролізат кератину: зміцнює волосся, перешкоджаючи його випадання, покращуючи ріст та зовнішній вигляд;
Екстракт подорожника:
антиоксидант, захищає від негативного впливу навколишнього середовища
Фосфоліпіди: відновлює нормальну структуру волосся
Аскорбінова кислота: антиоксидант
Олія оливи, авокадо та виноградних: ідеальні для сухого волосся, містять багато корисних речовин
Алантоїн: антиоксидант, зволожує, пом'якшує та зменшує лупу
Гліцерин: зволожує та захищає
Пантенол: зволожує та розгладжує
Пропілгептіл каприлат: пом'якшує, робить волосся шовковистим та гладеньким, зволожує та попереджає втрату вологи Дипальмітоїлетіл гідроксиетилмонію метосульфат: антистатик, кондиціонує, пом'якшує та допомагає розплутати волосся Цетеариловий спирт: грає роль пом'якшувача
Поликватерниум 37: кондиціонує, антистатик, надає еластичність та блиск, полегшує розчісування

По дії, склад якраз таки містить всі необхідні компоненти, які (або які створені для такого ефекту/ ефекту обіцяного виробником)

Незмивашка представлена в пляшечці 100 мл, формат спрей-розпилювач.

Пляшка глянцева, прозора (завдяки цьому можна побачити розхід засобу).

На зворотній стороні можна знайти інформацію про спосіб використання і т.і.

Аромат як і в шампуня з маскою цієї ж серії, ніжний, приємний, пахне соняшником, інколи нагадує халву😋 (тільки не приторний).

Текстура:
При розпиленні спрей видає кремову текстуру. По суті цей засіб можна назвати незмивний крем-спрей.

Загалом виробник рекомендує наносити спрей на вологе волосся після миття голови (перед сушкою феном). Я вирішила по-експериментувати і використовувала в двох варіантах: як рекомендує виробник і також вже після сушки феном впродовж дня, або на наступний день.

Виробник рекомендує застосовувати спрей на відстані 30 см. Я наносила спрей на відстані ~10-20 см.

перед сушкою феном на вологе волосся:
🔸полегшує розчісування
🔸допомагає розплутати ковтуни (бризкаю на ковтун перед розчісуванням, це зменшує ризик висмикування волосся при розчісуванні)
🔸працює як термозахист
🔸дає додаткове пом'якшення та гладкість

використання спрею на сухому волоссі:
Інколи використовую його вдень, для зменшення електролізації волосся, а інколи і на наступний день після миття голови з тим же призначенням (просто люблю коли волосся дуже гладеньке).
🔸і так, воно зменшує електролізацію волосся
🔸робить волосся м'яким, гладеньким та шовковистим на дотик

В цьому випадку також наносила спрей на сухе волосся на відстані 10-20 см. Спочатку місцями волосся трошки вологе, а потім воно швидко висихає і не залишає жирності чи білого нальоту.

На фото ефект на сухому волоссі (вирішила, що так буде наглядніше).

Що мене приємно здивувало, це те, що засіб в обидвох випадках не пришвидшує забруднення волосся, для мене це великий +

На своєму волоссі я побачила дуже гарний результат, описавши всі його переваги і звичайно, що можу його рекомендувати 👍🏻

Дякую за увагу 🧡