Оліч

Ще трошки весінніх образів + аромати #What_do_you_wanna_wear_this_season

Ще трошки весінніх образів + аромати #What_do_you_wanna_wear_this_season

Минулий пост в цій тематиці багато кому сподобався, тож я вирішила написати ще один)) Тут я вже напишу трошки більше про аромати, бо минулий раз все вийшло якось зібгано в купу і ні про що.

Почну з цього образу, бо в цілому можна сказати, що він у мене є) нема червоної шапки, та сукня трохи інша, та не суть). Він, як на мене, теплий, затишний, але з "перчинкою" за рахунок таких от козирних чапіків - хмарочосів)) Тому підібрала сюди як варіанти:

Tom Ford Black Orchid - стриманий та загадковий, зовсім не наївний, солодкість з якимись хижими квітами (мабуть дійсно чорного кольору 🖤)

Maison Martin Margiela Replica By the Fireplace - цукор, але підгорілий, деревина та легкий димок від каміну

Шось у мене він вийшов дуже схожим на попередній варінт) Пів зими марила шубкою такого плану в знайшла її в одному інста-магазині, але з точки зору раціоналізації покупок, розуміла що це не дуже потрібна зараз річ. Але сподіваюсь що візьму на наступний сезон 😏

Дуже люблю образи такого формату - щоб була якась цікавинка, не доводилось жертвувати теплом чи комфортом, і потім ці речі ще окремо можна буо багато з чим поєднати.

Сюди захотілось додати ароматів, що будуть гарно підходити на холодну погоду, а також стають яскравим доповненням цієї композиції

Tom Ford Tobacco Vanille - тут все просто, але дуже гарно) Тютюн та ваніль,

Mancera Instant Crush - спочатку у мене сюди просився Кірке)) Хоч я його і зовсім не люблю, та все ж це не робить його поганим, просто "не моїм". Але потім я згадала що це ж я собі придумую образ 😅 Тож тут у нас Instant Crush (я, доречі, теж не фанат якого, та все ж), він яскравий, солодкий, буде залишати за собою длинющій шлейф і подовжить ефект від образу)

Злегка "маскулінний" образ, тожі і парфуми тут унісекс, більш деревинні, свіжі, альдегідні.

Escentric Molecules Molecule 01 - свіжий, деренинний, молекулярний аромат, нікого не задушить, не буде заважати в приміщені, але підкреслить образ

Moschino Toy Boy - пряний деревинний аромат, для мене трошки навіть наче якийсь терпкий) Перець, троянда та ветивер 🌶

Ну це вже варіант для супер жінки, фем-фаталь, королеви багіні 🔥 Я так можу вдягтися лише на день народження і то не коден рік, не люблю підбори, але сам образ дуже подобається, я б була щаслива органічно в цьому виглядати. Бути справжньою жінкою кішкою)

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 - мій улюблений, ідеальний парфум. Банально? Так. Багато кому не подобається? Так. Ну не знаю що з собою робить, от яийсь це витвр мистацтва і все)

Tom Ford Lost Cherry - ще одна "банальщіна", але зате дуже "сексі")

Думаю це образ як мінімум для генерального директора) Особливо зважаючи на сумку та піджак YSL. У мене взагал дуже небагато бажаних речей з люксу, які б вартували кілька тисяч доларів (бачу сенс купувати таке, якщо це складає ну максимум 20-25% від місячної зп, в іншому випадку це недоречно), але оці дві туди входять)) Хочеться потім скласти їх в дерев'яний сундук і лишити онукам 😅

Marc-Antoine Barrois Ganymede - пахне як Forbes, в якому щойно надрукували цю жінку

Kilian Paris Black Phantom "Memento Mori" - якшо Ganymede то кнут, то це пряник) Хазяйка життя в гарному гуморі,