Фарба від L'Oreal Paris Casting Natural Gloss
Фарбую волосся рідко,але все одно обираю фарби без аміаку. Сьогодні на огляді новий формат фарби,у мене це номер 523 🤎
Почну ж самого головного питання
Чому вирішила пофарбуватися?
Я просто захотіла надати волоссю насичений колір,я завжди обираю натуральні кольори,які подібні до мого кольору волосся,я звісно вже фарбувалися і в більш темніші кольори,так і в світлі,але мої експерименти вже давно "на стопі".Цією фірмою я вже користувалася,але ось побачила новий формат фарби.
Складові пакування
Тут нічого не змінилося,сама фарба,окисник маска та рукавички.Перед покупкою я дуже сподівалась,що маска все ж залишиться такою,як вона і була в лореал кастинг,саме тоді у мене була медова,тут така ж сама і я ще тоді запам'ятала,яка вона класна.
Фарба
Вона йде у тубі,добре,що туба не металева,бо з такої видавлювати вміст засобу для мене складно,особливо вже тоді,коли в тубі залишились небагато фарби.
Відкрити її просто,навіть на зворотньому боці туби є інструкція.
Окисник
Додаю до пляшки з окисником - фарбу з туби та змішую це все,добре що не треба бруднити інші ємності,щоб змішати ці два компоненти.Сама пляшечка з довгим носиком-дозатором,дуже зручно розподіляти фарбу по волоссю,воно дозовано видавлюється.
Маска з медом
Який же вона має аромат?
Це супер концентрований солодкий аромат меду,той який засахарився.Не можу сказати,що я в захваті від цього аромату,але на волоссі він відчувається легше,але медові нотки відчуваються.
Мені дуже подобається ця маска,але вона не продається окремо.Її перевага у тому,що якщо після миття,волосся виглядає спутаним та Ви вже думаєте,як вирішити цю проблему та як максимально легко його розплутати,то ця маска справляється з цією проблемою на 100%.
Після миття я нанесла маску на волосся та чекала приблизно 15 хвилин,але вже після 10 хвилин я почала розчісувати руками волосся,до маски це неможливо було зробити,бо пасма сплутались максимально,тому коли я вже зрозуміла,що волосся розплуталось,після нанесення маски,я була у приємному здивуванні.
Вже після того,як волосся висохло,розчесати його було легко,залишився легкий медовий аромат,звичайно аромат фарби також присутній на волоссі,який віддає трошки хімозністю.
Як складно вимивається фарба та чи вимивається взагалі?
Якщо Ви така ж "обережна" людина як і я😃,то напишу декілька фактів.
Якщо фарба забруднила рукомийник або ванну,не хвилюйтеся це точно вимиється.
Фарба погана вимивається з чола та й взагалі зі шкіри.Читала десь,що можна наносити на шкіру біля волосся,крем жирної консистенції,щоб фарба швидше вимивалась,але я цього не робила,тому залишилась з плямами на чолі,проте вже на наступний день,вимивши знову волосся,їх вже не стало.
Рукавички та їх розмір
Відзначила для себе,що рукавички зроблені з більш якіснішого матеріалу,аніж були у L'Oréal casting - старої версії.Рукавички дл я мене виявились великими за розміром,проте це мене не дивує,бо більшість рукавички,котрі йдуть у комплекті мені завеликі.Проте мені все ж таки було відносно зручно,вони не спадали з рук.
Результат
А тепер до самого головного,до результату.
Одразу напишу,що перше фото,а саме - до, було зроблено на вуличному освітленні,а друге фото в кімнаті,проте при денному освітленні.Також друге фото було зроблено після того,як я розпустила волосся після зібраного "пучку".Тому й видно підкручені пасма,проте не так гарно,як би того хотілося.
Зазначу те,що колір волосся змінився,волосся стало темніше,проте на сонці воно має шоколадно-темний відтінок.Також фарба добре зафарбувала світлу прядку на моєму волоссі,до того користувалася тоніками,вона не зафарбовували її так добре,як робить ця фарба.
Новий формат фарби полягає у 90 % природних складових,виробник обіцяє,що фарба витримає 28 процедур миття голови,ну для цього критерію треба час.
Загалом фарба сподобалась,я задоволена також тим,що маска залишилась такою ж,як і була.
Коментарі (0)