Yuriivna 🌸

Фарба від L'Oreal Paris Casting Natural Gloss

Фарба від L'Oreal Paris Casting Natural Gloss

Почну ж самого головного питання

Чому вирішила пофарбуватися?

Я просто захотіла надати волоссю насичений колір,я завжди обираю натуральні кольори,які подібні до мого кольору волосся,я звісно вже фарбувалися і в більш темніші кольори,так і в світлі,але мої експерименти вже давно "на стопі".Цією фірмою я вже користувалася,але ось побачила новий формат фарби.

Тут нічого не змінилося,сама фарба,окисник маска та рукавички.Перед покупкою я дуже сподівалась,що маска все ж залишиться такою,як вона і була в лореал кастинг,саме тоді у мене була медова,тут така ж сама і я ще тоді запам'ятала,яка вона класна.

Вона йде у тубі,добре,що туба не металева,бо з такої видавлювати вміст засобу для мене складно,особливо вже тоді,коли в тубі залишились небагато фарби.

Відкрити її просто,навіть на зворотньому боці туби є інструкція.

Додаю до пляшки з окисником - фарбу з туби та змішую це все,добре що не треба бруднити інші ємності,щоб змішати ці два компоненти.Сама пляшечка з довгим носиком-дозатором,дуже зручно розподіляти фарбу по волоссю,воно дозовано видавлюється.

Який же вона має аромат?

Це супер концентрований солодкий аромат меду,той який засахарився.Не можу сказати,що я в захваті від цього аромату,але на волоссі він відчувається легше,але медові нотки відчуваються.

Мені дуже подобається ця маска,але вона не продається окремо.Її перевага у тому,що якщо після миття,волосся виглядає спутаним та Ви вже думаєте,як вирішити цю проблему та як максимально легко його розплутати,то ця маска справляється з цією проблемою на 100%.

Після миття я нанесла маску на волосся та чекала приблизно 15 хвилин,але вже після 10 хвилин я почала розчісувати руками волосся,до маски це неможливо було зробити,бо пасма сплутались максимально,тому коли я вже зрозуміла,що волосся розплуталось,після нанесення маски,я була у приємному здивуванні.

Вже після того,як волосся висохло,розчесати його було легко,залишився легкий медовий аромат,звичайно аромат фарби також присутній на волоссі,який віддає трошки хімозністю.

Якщо Ви така ж "обережна" людина як і я😃,то напишу декілька фактів.

Якщо фарба забруднила рукомийник або ванну,не хвилюйтеся це точно вимиється.

Фарба погана вимивається з чола та й взагалі зі шкіри.Читала десь,що можна наносити на шкіру біля волосся,крем жирної консистенції,щоб фарба швидше вимивалась,але я цього не робила,тому залишилась з плямами на чолі,проте вже на наступний день,вимивши знову волосся,їх вже не стало.

Відзначила для себе,що рукавички зроблені з більш якіснішого матеріалу,аніж були у L'Oréal casting - старої версії.Рукавички для мене виявились великими за розміром,проте це мене не дивує,бо більшість рукавички,котрі йдуть у комплекті мені завеликі.Проте мені все ж таки було відносно зручно,вони не спадали з рук.

А тепер до самого головного,до результату.

Одразу напишу,що перше фото,а саме - до, було зроблено на вуличному освітленні,а друге фото в кімнаті,проте при денному освітленні.Також друге фото було зроблено після того,як я розпустила волосся після зібраного "пучку".Тому й видно підкручені пасма,проте не так гарно,як би того хотілося.

Зазначу те,що колір волосся змінився,волосся стало темніше,проте на сонці воно має шоколадно-темний відтінок.Також фарба добре зафарбувала світлу прядку на моєму волоссі,до того користувалася тоніками,вона не зафарбовували її так добре,як робить ця фарба.

Новий формат фарби полягає у 90 % природних складових,виробник обіцяє,що фарба витримає 28 процедур миття голови,ну для цього критерію треба час.

Загалом фарба сподобалась,я задоволена також тим,що маска залишилась такою ж,як і була.