Без паніки! Знаменитий скульптор не змінив відтінок!!!
Хто не знає про неймовірний кремовий скульптор від Ln Pro у красивому, правильному холодному відтінку - вийдіть і закрийте за собою двері!😂 (жартую)
Думаю ви вже чули і бачили в стрічці розмови про те, що скульптор випустили в новому теплому кольорі, який дуже схожий на бронзер.
Я полювала на цей скульптор, його довго не було в наявності. І як тільки побачила, що він з’явився у продажу - швидко замовила. І приїхав мені той самий «новий» теплий відтінок. Трошки у мене була грустінка через це, а потім вирішила зв’язатись з представниками бренду, щоб уточнити чи справді оновили колір і попередньої версії вже не буде.
І тут саме цікаве! Готові?
Виявилось, що на виробництві помилково помістили рефіл з бронзером у футляр від скульптора. І так як скульптори були довгий час в дефіциті, як тільки переплутана партія з’явилась на складі, частину одразу розібрали. Наразі та партія знята з продажу. Ось така історія.
Через незручності бренд запропонував мені два варіанта вирішення питання і в якості вибачення відправив презент, який я обрала. А обрала я олійку і додатково в посилці ще побачила олівчик😊
Тому, якщо раптом у вас виявилась бракована версія скульптору - звертайтесь до бренду.