Lily♥️

ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ВІД WELLA PROFESSIONAL:

ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ВІД WELLA PROFESSIONAL:

Оскільки у мене не завжди ідеальне волосся, я використовую багато різних засобів, часто тестую щось нове. Проте є продукти до яких я періодично повертаюся. Саме до таких належить і це "тріо засобів" від Wella Professional з лінійки Oil Reflections. Це професійні засоби, в складі є силікони, але для мого натурального світлого волосся ці засоби добре підходять. Раніше я часто робила світліші пасма і також була задоволена доглядом, тому блондинки можуть взяти на замітку також!

Шампунь Oil Reflections має прозорий колір і досить густий по консистенції, дуже добре піниться і промиває насправді аж до скрипу. Аромат легкий східний проте дещо хімічний, найприємніше мені пахне саме олійка. Дууже приємний аромат! Цей шампунь я використовую 3 рази в тиждень через миття, аби він не пересушував волосину. Тоді результат дуже подобається. Волосся після нього не втрачає обʼєм і на другий день після ми виглядає досить свіжим.

Детальніше про нього писала тут👇

https://club.makeup.com.ua/post/29814/

Далі поговоримо про кондиціонер. Він має середню густоту, проте його не потрібно супер багато насправді, гарно розгладжує волосину! Проте зараз моє волосся потребує додаткового живлення і відчуваю, що лише цього кондиціонеру не достатньо, тому обов'язково роблю ще маску. Зараз тестую treatment від Lador і Maraes, які досить гарно справляються з задачею.

P.S. Доречі щодо правильного нанесення масочок: не забувайте, girls, що маску потрібно закривати кондиціонером! Так і далі після кондиціонеру на вимите вологе волосся – олійка! Так волосся буде більш еластичне і краще вкладається.

Візьміть за правило! ❤️Побачите результат!

Олійку Oil Reflections від Wella Professional я повторюю вже дуже багато разів і мені подобається! Доречі вона більше схожа на легку сироватку, допомагає мені зробити волосся більш блискучим і доглянутим. Люблю аромат, волосся після її використання дуже красиве і мʼяке.

Мій огляд на олійку Oil Reflections :👇

https://club.makeup.com.ua/post/5066/

Також я продовжую "тестувати" ) нові сироватки чи олійки, так в мене ще є зараз в користуванні Davines Oi, якось порівняю їх, і ще маю мініатюру CHi Argan Oil. Олійок багато не буває). Так от якщо порівняти три цих засоби – то Oil Reflections від Wella Professional буде найлегшим варіантом. Дуже зручно що є маленькі формати продуктів, які можна спершу затестити , я купую олійку від Wella у форматі 30 ml – дуже зручно! Davines Oil у мене 50 ml і Chi Argan Oil – 10 ml: для мене це мій річний запас! І зручно брати в подорожі.

З засобів від Wella Proffesional мені ще подобаються кератиновий шампунь, маска та олійка з лінійки Wella SP Luxe Oil. Для блиску також буде гарний варіант!

Про засоби догляду за волоссям я можу розповідати довго, але для себе сьогодні виділю основне на що варто звернути увагу:

  • всі засоби варто підбирати дуже індивідуально: не завжди все працює однаково, навіть зі схожим типом волосся;
  • потрібно враховувати стан свого здоров'я, бо якість нашого волосся, так само, як і шкіри часто важливий індикатор, на який варто звертати увагу;
  • безсульфатні "чисті " засоби не завжди працюють в + . Так у мене було з відновлюючою лінійкою від Lakme, та брендом Sendo (шампунь настільки погано промивав волосся, що воно залишилося брудним). Не сподобався. А от кращим були засоби від Klorane та MilkShake. Проте це дуже індивідуально, тому повертаємося до пункту першого)
  • у всьому також має бути баланс: в користуванні краще мати різні 2 шампуні / кондиціонери (по можливості), та додаткові зволожуючі та термозахисні засоби.

Wish you a healthy shine hair, beautiful! ✨

Бажаю тобі блискучого здорового та доглянутого волосся, красуне!

Діліться також своїми крутими засобами, girls🤗! Я завжди рада спробувати і відкрити для себе щось нове!

ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ВІД WELLA PROFESSIONAL:
ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ВІД WELLA PROFESSIONAL:
ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ ВІД WELLA PROFESSIONAL: