Annet🦄

#donotdothat

#donotdothat

Щиро дякую красуні Білень Дар'я🦉 за можливість трошки потрусити своїм минулим і дістати звідти усіх своїх демонів.

Отже погнали:

1. Недоочищення шкіри. Коли я була у старших класах ніхто й не чув про двоетапне очищення. Я навіть і про нормальне очищення не чула - це все відбувалося вдома за допомогою мила, яке любила потримати на обличчі подовше (ну аби ж був ЕФЕКТ) - і він дійсно був! Шкіра втратила свій прекрасний захисний біом і почався просто жах у вигляді акне, а це лишило рубці на все життя - на згадку про мою дурість.

2. Лайфгаки з народу тут я вже навпаки одного разу перестаралася. Взяла мильну піну (ну любила я її😂) вмокнула палець в соду і погнала знущатися на собою. Аби ви розуміли я зробила собі рану на носі - просто сдерла содою верхній шар шкіри. Ну а що? 12 рочків - мізків не було.

3. Скраб із абриковою кісточкою ідеально доповнював ЩОДЕННУ вечірню рутину. Мастила побільше на недоочищену шкіру обличчя, аби себум, бруд і залишки макіяжу міцніше "вгризлися" у шкіру і спровокували побільше нових висипань на ранок.

3. Ну без йоду на нігтях жодна поважаюча себе дівчина з дому не виходила, то ж я не стала виключенням. Мамини коментарі щодо "трупського" кольору нігтів я залишала без уваги.

4. Експерименти з волоссям. Ні-ні - це не про "кудряве - розяпрямити". Треба взяти пару симпатичних фарб - намішати і будь що буде. А виходив зазвичай світлофор. Перукарні? Ні, не чула.

5. Відсутність можливості для відновлення шкіри. Як ви вже зрозуміли - я була ще тою мазохісткою, того прямо зранку любила подавити прищі, зверху на то набухати побільше тоналки і йти ось так прикрашати собою світ🙈 Це зараз я можу спокійно вийти кудись без макіяжу - тоді це було під забороною. Звичайно це все провокувало нові висипання, з якими я робила все те саме і так по колу.

Ох, дівчата, є, що згадати, нема що дітям розповісти. Так і живемо. Тепер балую свою шкіри найкращеньким аби трохи загладити свої підліткові дурості.