ksnklb

Biono, ну як так?

Biono, ну як так?
Biono, ну як так?

Багато хто бачив мій відгук про доволі успішний засіб цього бренду Biono BHA and Niacinamide Spot Serum, ця сироватка мені дуже сподобалась за дією, тому починати знайомство з іншою було не так страшно.
Купляла я опираючись на склад, вказаний на сайті, а дарма, потрібно було перевіряти більше, але про це пізніше.
І так, користувалась цією сироватку 12 днів і більше не буду. Далі розповідаю чому.

Biono, ну як так?
Biono, ну як так?

Так, він дуже красивий, мінімалістичний, все зроблено доволі якісно, із темного скла.
Сироватка приїхала з коробочці темно-зеленого кольору, всередині ми бачимо звичайну баночку з піпеткою, яка набирає досить добре, по стінках нічого не стікає, дозує теж нормально.
І ви б могли б сказати "Ідеальний дизайн, нічого зайвого", але де мінімальна інформація? На баночці лише 1 наклейка і якби у мене був крем у схожій баночці цього бренду, який я планувала купляти цього місяця, то з просоння я б могла просто переплутати ці баночки.

Сироватка прозора і має легкий жовтуватий відтінок.
Аромат мені нагадує сік свіженького огірочка, але такий приглушений, віддушка дуже легка і приємна, мені подобається, що вона не залишається на обличчі.
Консистенція рідка, але є щось маслянисте у ній, цього дуже мало. Коли наносити на обличчя, то вона швидко тече і потрібно встигнути розмастити її по лиці. Мені 3 краплі вистачає на все обличчя, вбирається вона швидко, не залишає липкості, фінішу чи щось у цьому роді. Після сироватки нічого не хоче скочуватись, все легко і зручно наноситься.

За цих 12 днів я надзвичайного ефекту від неї не помітила, але і не очікувала. Ця сироватка потрібна була мені для зволоження, щоб тон шкіри був рівний, і вприцнипі я це побачила від неї. Нічого особливого, але щось і робить. Серборегуляції не помітила, прищі як з'являються, так і йдуть, без пігментації, на пори вона ніяк не вплинула.
За ту ціну, яку я заплатила за цю сироватку, я була загалом задоволена.
Під-час нанесення мене трішки підпікала шкіра на ділянках з прищами чи на сухих ділянках, це проходить, як тільки сироватка вбирається.

Крайнім часом я помітила печіння в очах, все скидала на обігрівачі, телефон, читання, вприцнипі те, що роблю завжди і що раніше не викликало таких реакції.
Але потім я вирішила цю сироватку застосовувати двічі на день, виробник каже, що так можна, і печіння було зі мною цілодобово.
Окей, заберу я сироватку для вій, перемию всі аксесуари, що торкаються цієї зони (Хоча я ітак їх регулярно мию), але печіння далі зі мною. Окей, забираємо з догляду крем під очі, яким я користуюсь вже майже рік і ніколи він такого не давав, печіння всерівно є.
Туш я використовую дуже рідко, здебільшого для фото з макіяжами і змиваю.
І от, коли печіння вже було зі мною постійно і загалом відчутне, я вирішила забрати нарешті цю сироватку і... воно зникло 🤷🏻‍♀️. Нанесла – знову з'явилось.

Не хочу сказати, що вона погана, але от така історія зі мною сталась. Знаю, що декому вона підійшла, такі дівчата є у нас в клубі, і це дуже класно. Але нажаль, таку реакцію навіть на невеликій ділянці руки не перевірити.

Представник бренду Biono в соціальній мережі відповів мені (до-речі не одразу, мені треба було лайкати їхні попередні повідомлення, щоб нагадати про себе), що це специфічна індивідуальна реакція, і краще сироватку більше не використовувати 🤷🏻‍♀️.

Тут теж була історія. Як виявилось, на коробці та на сайті навіть виробника, склади різні. І таке буває 🤷🏻‍♀️. Як відповіли мені представники бренду (ну теж не одразу, треба було надсилати смайлики, щоб помітили повідомлення знову, адже вони читали, але не відповідали. І я не кажу, що хотіла відповідь тут і зараз, ні, я чекала добу. У випадку з питанням про алергію, 2 дні.), що це сталась помилка, і неправильний склад потрапив на коробки, а от на сайті він вірний.
А ще нам обіцять тут кераміди, то вони тут представлені такими компонентами:
Phospholipids – тип молекули ліпідів, які є основним компонентом клітинної мембрани і складаються з двох жирних кислот: фосфатної групи та молекули гліцерину.
Sphingolipids – складні ліпіди з довгим ланцюгом, які функціонують як інгредієнти для відновлення та кондиціонування шкіри попередниками керамідів.
Далі розбирати склад не буду, бо сама не розумію що і куди, просто додам його сюди 🤷🏻‍♀️. Якщо він такий, як і на сайті, то він досить гарний і безпечний.

Aqua, Glycerin, Arginine, Glycine, Sodium Pyrrolidone Carboxylate, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Polysorbate 80, Allantoin, Mandelic Acid, Niacinamide, Sucrose Dilaurate, Sodium Cocoyl Glutamate, Pisum Sativum (Pea) Extract, Trehalose, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance.