Сидорчук Анжела

Мої парфуми цієї весни

Мої парфуми цієї весни

Розповім вам про 3 аромати, які асоціюються у мене з весною))

1. Kilian Paris Good Girl Gone Bad by Kilian Refillable

Спочатку поглянемо на ноти:

Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична
Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис
Кінцева нота: Амбра, Кедр

Але для мене цей парфум від початку і до кінця пахне персиками та білими квітами (персиками більше). Він не дуже солодкий, фруктовий, тому ідеально підходить на весну-літо, тому що не буде "душити". Стійкість середня, на робочий день вистачить. Якщо говорити про співвідношення ціна - якість, то я б собі флакон не придбала. За свою ціну дуже просто, хотілось би якогось розкриття, але відливант більшого об'єму на цю весну придбаю)

2. Lanvin Eclat D`Arpege

Початкова нота: Квітка персика, Листя чаю, Півонія
Нота серця: Амбра, Зелений бузок, Мускус
Кінцева нота: Кедр, Китайський османтус, Птитгрейн

Для мене це ідеальний аромат, для людей, які працюють з людьми. Тяжко сказати чим він пахне конкретно, пахне приємно і ненав'язливо, а чим саме сказати важко, квітковий і в міру солодкий. Я думаю, що це той аромат, який точно сподобається абсолютно всім, плюс бюджетний, тому якщо шукаєте щось для роботи, то це цей варіант, але зверніть увагу, що стійкість там години 2-3, тому часто потрібно оновлювати)

3. Zarkoperfume Pink Molécule 090.09

Початкова нота: Абрикос, Чорна бузина, Чорна орхідея, Шампанське
Нота серця: Абрикос
Кінцева нота: Вершки, Махагоні

Все, що вам потрібно знати про цей аромат, то це те, що це запах рожевого шампанського, навіть не знаю чи є сенс ще щось додавати. Він дуже грайливий і мені здається, що ідеально підходить на весну, коли й настрій відповідний. Весь робочий день ви будете його відчувати зараз. Також бачу, що зараз цей аромат подешевшав, тому якщо шукали підходящого моменту, то він настав)

16 лютого, 2024
Сидорчук Анжела
10
Підписники
0
16 лютого, 2024