Сидорчук Анжела

Мої парфуми цієї весни

Мої парфуми цієї весни

Розповім вам про 3 аромати, які асоціюються у мене з весною))

1. Kilian Paris Good Girl Gone Bad by Kilian Refillable

Спочатку поглянемо на ноти:

Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична
Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис
Кінцева нота: Амбра, Кедр

Але для мене цей парфум від початку і до кінця пахне персиками та білими квітами (персиками більше). Він не дуже солодкий, фруктовий, тому ідеально підходить на весну-літо, тому що не буде "душити". Стійкість середня, на робочий день вистачить. Якщо говорити про співвідношення ціна - якість, то я б собі флакон не придбала. За свою ціну дуже просто, хотілось би якогось розкриття, але відливант більшого об'єму на цю весну придбаю)

2. Lanvin Eclat D`Arpege

Початкова нота: Квітка персика, Листя чаю, Півонія
Нота серця: Амбра, Зелений бузок, Мускус
Кінцева нота: Кедр, Китайський османтус, Птитгрейн

Для мене це ідеальний аромат, для людей, які працюють з людьми. Тяжко сказати чим він пахне конкретно, пахне приємно і ненав'язливо, а чим саме сказати важко, квітковий і в міру солодкий. Я думаю, що це той аромат, який точно сподобається абсолютно всім, плюс бюджетний, тому якщо шукаєте щось для роботи, то це цей варіант, але зверніть увагу, що стійкість там години 2-3, тому часто потрібно оновлювати)

3. Zarkoperfume Pink Molécule 090.09

Початкова нота: Абрикос, Чорна бузина, Чорна орхідея, Шампанське
Нота серця: Абрикос
Кінцева нота: Вершки, Махагоні

Все, що вам потрібно знати про цей аромат, то це те, що це запах рожевого шампанського, навіть не знаю чи є сенс ще щось додавати. Він дуже грайливий і мені здається, що ідеально підходить на весну, коли й настрій відповідний. Весь робочий день ви будете його відчувати зараз. Також бачу, що зараз цей аромат подешевшав, тому якщо шукали підходящого моменту, то він настав)

Сидорчук Анжела
6
Підписники
0