Ya Yana

На важкому люксі

На важкому люксі

Він належить бренду Mauboussin. Я стикнулась з ним вперше. Коментарі Pilirina про те, що бренд точно недооцінений і вартий уваги, надихнули мене полізти знайомитися з пірамідами. Я поки не замовила, але фаворитів придивилась. Дівчат, там дійсно є на що глянути.

Стійкість аромату гелю. Він не нав’язливий. Я чую його деякий час, але не втомлююсь. Окрім того, відчуваю аромат на речах, рушниках, подобається, що він огортає. На шкірі дійсно відчуваю його не так довго, як на одязі.

Піраміда виглядає ось таким чином:

Початкова нота: Троянда

Нота серця: Ладан

Кінцева нота: Агар

Найбільше я чую саме ладан. Він робить композицію такою глибокою та теплою. Троянда тут дійсно є, але вона звучить так віддалено та ніжно ­— ідеально, на мій смак. Агар відіграє свою роль, роблячи звучання бальзамічним, димним. Відчутні злегка і східні мотиви.

Парфуми, що мають ту ж саму піраміду, що й цей гель, відносяться до чоловічих. Але мені складно із цим поділом на статі в ароматах. Можу сказати тільки те, що такий парфум або гель точно може сподобатися вашому партнеру, тому будьте готові ділитися, або замовляйте одразу два. 😄

Паковання гелю розкішне. Мені дуже подобається. Воно гарно красується на поличці. Через матове покриття його хочеться тримати в руках. А ще, я брала його у подорожі і можу ручатися, що кришка надійна. У мене було багато факапів із косметикою у валізах і для мене це особливий пунктик та великий плюс.

А який же ефект для шкіри? Моя шкіра схильна до сухості і гель не спровокував цього. Він парфумованих гелів я ніколи не вимагаю живлення чи зволоження. І цей просто добре очищує. Не сушить, і дякую.

Пінку утворює добре. Використовую разом з рукавичкою, тому це максимально економно.

Гель Cristal Oud, як і бренд, точно вартий уваги. Він попався мені в руки тоді, коли від звичних гелів з фруктиками-ягідками вже голова паморочилась, і точно врятував мою рутину. Дуже приємно було розпочати це знайомство, сподіваюся його продовжити.